Wojtku jedyneczka bardzo ladna i kadrowo i kolorki swietne
Szukaj
Wojtku jedyneczka bardzo ladna i kadrowo i kolorki swietne
jedynka, dwojka z ta motorówką w kadrze bardzo albumowa, za bardzo![]()
Po poprawce lepiej, fajny spokojny kadr, podoba mi się
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Zapewne nic odkrywczego nie napiszę, ale może utwierdzę Cię w przekonaniu, że 1, to dobry kadr... Odpowiednio wyszukane miejsce i ładne skomponowany obraz...![]()
Zaś patrząc dłużej i skrupulatnie przyglądając się niemu, można by go dopracować poprzez usunięcie "cywilizacji" u dołu kadru... Ponadto, nie wiem na ile zarejestrowanie ptaka w kadrze było celowe, ale wywołuje u mnie dwojakie odczucie... Pierwsze, podkreśla "czystość" ukazanego miejsca... Z drugiej zaś strony, akcentuje oznaki cywilizacji, bowiem niefortunnie jego lot pokrywa się ze smugą pozostawioną przez samolot... Niemniej, pozostaję w przekonaniu, że dobrą pracę wykonałeś, a powyże stanowi jedynie czepialstwo i poprawianie porządnie wykonanej pracy...
Drugie ujęcie, głównie za sprawą "zielonego trójgłowego smoka", który stara się dominować i pochłaniać wzrok, znacznie ustępuje pierwszej odsłonie...
Kolorystyka pracy, za sprawą wykorzystania wcześniejszych opinii, może tylko zyskać...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Skontaktuj się z nami