Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

ty jestes fotografem,ty masz wizje jak chcesz to pokazac
    a nie - one sie uparly
    Road to Manila

Domyślnie

2 i 8, a reszta j.w. To one powinny robić to co Ty chcesz zrealizować. Przecież to Twoja wizja.

Domyślnie

trochę nie tak. Jeśli ktoś wynajmuje fotografa, to raczej ma konkretną wizję i cel. Moim zdaniem wynajęty fotograf ma zrobić to co chce klient, ale nie roztrząsajmy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    trochę nie tak. Jeśli ktoś wynajmuje fotografa, to raczej ma konkretną wizję i cel. Moim zdaniem wynajęty fotograf ma zrobić to co chce klient, ale nie roztrząsajmy.
    Owszem, ale można umiejętnie wybić z głowy pewne pomysły klientów i udowodnić, że się mylą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mini21 Zobacz posta
    A jeśli komercja, to trzeba zaznaczyć. To zupełnie co innego i rozumiem głupie pomysły klientek.

Domyślnie

na większości zdjęć dziewczyny mają naburmuszone miny ...poza tym wizaż jest masakryczny...sorry ale ja ta koszulę kraciastą to miałam taka samą w podstawówce...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

No bo to miało być gangsta
    Dzięki za opinie.
    Macie rację, zdjęcia nie są zbyt ciekawe, jednak chciałem poznać wasze zdanie.
    Mi podoba się jedynie 8.

Zobaczymy, może drugi set będzie lepszy.

Domyślnie

Gangsta to jest Vlad z tej śmiesznej reklamy, którą wczoraj ktoś podlinkował w cafe .
    Moim zdaniem za wiele kadrów od góry robiłeś i cięte są jakoś tak dziwnie - ni 5 ni 9.
    Czekam na ten drugi zestaw.
    Pojawiam się i znikam...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów