Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Awaria

Domyślnie Awaria

1
    2

Idąc dziś na spacer do lasu łagiewnickiego natrafiłem na takie wydarzenie, pękła rura wodociągowa o średnicy 300 mm. Wysłałem obie fotki do redakcji Exspresu Ilustrowanego ale nikt mi nie odpowiedział (totalna zlewka). W lesie znalazłem padłego lisa też go sfotografowałem a fotkę wysłałem do dyrekcji Lasu Łagiewnickiego i jak się domyślacie dokładnie to samo zainteresowanie czyt. totalna z... no cóż przecież to kraj unijny - Polska
    (lisa nie wstawiałem za brak estetyki , totalny rozklad)
    Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

wow, niezla awaria a juz myslalem, za najnowsze przegubowe mercedesy konstruowane sa na bazie amfibii
    Baw się świetnie absolutnie bez powodu.

Domyślnie

taka zlewka ze strony redakcji to standard ja kiedyś wyslałem fotki z pozaru lasu pod koszalinem do miejscowej gazety (takiego sporego, aż śmigłowiec gasił) i też zero odzewu. Potem czytalem artykuł w gazecie i nie mieli zdjęcia. Jak nie to nie, a mogli mieć fotki z samego środka akcji gaśniczej.
    |D7100|SB-800|T17-50/2.8|S70-200/2.8|SY8/3.5|nogi GoldPhoto|Manfrotto|SanDisk|
    Pozdrawiam Tomek Kić

Domyślnie

... tak, tak, łatwiej napisać w lesie panuje wścieklizna niż dupsko podnieść i jej zapobiec. Kiedyś w lesie znalazłem konającą sarnę, pofatygowałem się do leśniczówki choć nie było mi po drodze. Zona leśniczego stwierdziła że mąż jest w terenie i to wszystko, po drodze natrafiłem na ludzi którzy pracowali w lesie i to właśnie oni zabrali zwłoki tej sarny i jeszcze podziękowali a pana leśniczego znalazłem jak warował przy moim samochodzie i domagał się mandatu bo auto było zaparkowane dwa metry od parkingu (podczas parkowania nie było już miejsca na parkingu)
    A swoją drogą ktoś w redakcji mógłby się pofatygować i odpowiedzieć, im wyżej tym większe chamstwo... przykre.

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

a myslisze ze jak ty bys jako redaktor dostawal mailem fotki od foto komorkowcow to co bys robil...??? bo ja bym zalozyl filrt na zdjecia w mailu... mozliwe ze tez tak maja...
    D270 + MB | 12-24 | 17-50 | 70-200VR | SB 826
    www.slubfotki.pl - zdjęcia ze slubu NIKONem

Domyślnie

... uważam że nie masz racji. Dzwonię (raz w życiu) 112 odzywa się policja więć mówię że tu i tu stoją dwa auta ludzie demontują trzecie auto a w słuchawce pan mi powiada że w tym miejscu to się często tak dzieje i jak przyjdzie zmiana to tam podjadą. Teraz też masz na to usprawiedliwienie, bo ludzie do nich często dzwonią a pozatym to przecież na styku zmian - jest super! więc o co ci chodzi

Po trzech godzinach wróciłem w to miejsce Nissan był bez drzwi siedzeń, kół i szyb

Uprawnienia umieszczania postów