Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Bartek

Domyślnie Bartek

Witam

poprostu Bartus - sesja komercyjna na zamowienie...

swiatlo padajace z okna zero dodatkow... poprostu

podoba sie ? gniocik ?

1.

2.

2a. CZb pierwszego

na deser outdoor shoot

zdjae sobei sprawe z przycietych czułek bzyczka... no ale kto robi zdjecia dzieci to wie jak one ruchliwe sa...
    a ja kadruje juz w aparacie maly sie poruszyl ja nie zdarzylem uciec a moment to moment
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Ja kupuje tylko ostatnie

Domyślnie

Mi się podoba 2. Na ostatnim szkoda uciętej czapki. 1 i 2a nieostro. To też akurat moja zmora. Pozbyłabym się.
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Domyślnie

nieostro ?? no co ty chyba zartujesz
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    nieostro ?? no co ty chyba zartujesz
    O ostrości to może ja faktycznie nie mam prawa się wypowiadać, bo sama nie umiem, ale mi się buźka dziecka rozmywa. A może to za dużo piwa na dziś?;/

Domyślnie

picie zly nawyk lepiej zapalic ziolo wtedy wszystko robie sie kolorowe i zapewne w crossie

a pozwaznie to zdjecie portretowe w kanonach fotografi wymaga by oczy byly zawsze ostre
    na moich zdjeciach oczka dziecka sa w idealnej ostrosci a buzia rozmyta.. bo.... taki byl zamysl stosuja przeslone od 1.4 do 2.2 na 500 mm obiektywie

dziekuje

Domyślnie

Osobiście dodałabym kontrastu do czarno-białej fotki. 2 jest sympatyczna natomiast na bonusie szkoda obciętych uszek od bluzy.

Domyślnie

Mimo wszystko coś mi nie leży w 1, wiem, że to bardzo subiektywne i nie ma znaczenia. Natomiast podoba mi się 2. Kojarzy się z reklamami Gerbera czy Pampersa - w pozytywnym znaczeniu. Widać, że maluch odkrywa świat i fajnie to pokazałeś.

Domyślnie

mi bardzo podoba sie 2 ka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    picie zly nawyk lepiej zapalic ziolo wtedy wszystko robie sie kolorowe i zapewne w crossie

a pozwaznie to zdjecie portretowe w kanonach fotografi wymaga by oczy byly zawsze ostre
    na moich zdjeciach oczka dziecka sa w idealnej ostrosci a buzia rozmyta.. bo.... taki byl zamysl stosuja przeslone od 1.4 do 2.2 na 500 mm obiektywie

dziekuje
    No no 500 mm ze światłem 1.4 ile to musi kosztować !!! a, ta nieostrość to raczej z małej głębi ostrości
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów