Szukaj
Miejsce zaiste pięknej urody. Najbardziej trafia do mnie wersja numer 1 - za sprawą ferii barw i światła (tu trochę gasiłbym właśnie to światło na kamieniach). Kwadrat w BW też jest ciekawy - choć tu nie do końca gra mi w kadrze ta skała w PD i sama latarnia na brzegu u dołu wygląda jak by się "rozmazała" ?
Pozdr.
ślicznie - po prostu bajkowo, ja dla odmiany wybieram taka kolejność 2 , 1 , 3![]()
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Pierwsze dwa są świetne. Co tu dużo pisać. Great job mate!
instagram.com/darkroomnightlife
Fantastycznie KlarensChociaz przez zbyt jasna podloge na 1-ce, wyglada ona zbyt cukierkowo. 2-ka to tez cukierek ale bardzo gustowny. 3-ka dzieki bw zlapala ciekawy klimat.
Niestety uwazam, ze na tym poziomie obrobki, musisz zaczac prostowac. Latarnie sie zaraz poprzewracaja a chcialbym aby tu jeszcze byly jak zajrze kolejny raz, bo mi sie to podoba![]()
Miejsce iście piękne... Odnośnie zdjęć, to dobre kadry... Pierwsze ujęcie mieni się kolorami jak tęcza i to w szczególności ujmuje w tej pracy... Drugie zdjęcie, przedstawia równie ładną tonację... Odnośnie tego kadru, to jedynie szkoda, że nie pozostawiłeś więcej prawej strony... Trzecie, w pełni ukazuje potencjał tego miejsca... Konwersja in plus...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
cudowne ..pierwsze dwa...
Nikon + Nikkory
No w końcu ruszyłeś tyłek![]()
Ja takich fotek nie mam bo mi małżonka nie pozwoliła zejść na dółJedynka najlepsza i dość oryginalna.
Teraz jeszcze czekam na fotki z Malin Head.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Zdjęcia naprawdę bardzo dobre, ale jak już wspomniano na tym poziomie latarnia nie może byc jak ta wieża co się gibła![]()
Skontaktuj się z nami