Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Paula na wiadukcie

Ostatnio dość intensywnie zabrałem się za fotografię modelek, czego przykładem mogą być publikowane kadry z wczorajszych nocnych zdjęć, dzisiejsza intensywna obróbka popołudniowych zmagań z soboty i przygotowania do sesji w czwartek w poznańskim Multikinie. No i brak czasu... Niestety. Wrzucam na szybko krótki secik z powyżej wspomnianego nocnego wypadu.

Ad. poniższych zdjęć, chciałbym bardzo, ale to bardzo podziękować Pauli - modelce ze zdjęć. To ona o godzinie 21 zgodziła się wyjść na nocną sesję z facetem, którego w życiu nie widziała na oczy. A wszystko po tym, jak planowana modelka do tego projektu się rozchorowała. Miejsce: wiadukt ulica Gdańska w Bydgoszczy.

1.

2.

3.

4.

5.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

1 chyba najbardziej ze wszystkich jeśli już, choć nie szczególnie podchodzi mi ta seria. Na 2 poza dziwaczna, na 3 najechałeś podpisem na stopę (dla mnie to też się liczy) 4 nie podoba mi się to podkreślanie piersi i budzi złe skojarzenia (jeszcze ulica w tle)

Domyślnie

1 mi się nawet widzi... reszta imho odbiega... i mam dziwne skojarzenia ulica, czerwony kolor... i podkreślenie piersi...
    Nikon D40X + NIKON F90X + N18-55 + N35 F1.8G + N50 1.8D + Sigma 50-150 F2.8 II + Helios 58mm F2
    http://dominik-kowalski.pl http://comp-net.eu

Domyślnie

podejrzewam ze zdjecia mialy budzic takie skojarzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    podejrzewam ze zdjecia mialy budzic takie skojarzenia
    .. no to o ile miały , to Ci sie udało.
    Pokazując te kilka zdjęć , można dojść do wniosku , że chciałeś wyeksponować właśnie piersi modelki.

Gdybyś pokazał te zdjęcia pojedynczo 1 , 3 lub 5 to chyba nie byłoby takich skojarzeń.

2 - dziwna poza.
    4 - jedno wielkie skojarzenie.

ps. modelka ekstra.

Pozdrawiam
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

1 i 4,5 chyba najlepsze... Na dwójce strasznie dziwna poza

ps. Kurcze, czasy rzędu 1/15... nieźle

Domyślnie

Sesja owszem miała być drapieżna i miały być wyeksponowane również piersi modelki. Dałem skrajne pozy, żeby nie było tak "jednolicie".
    Prz3mo czasy i w ogóle ustawienia dawałem kosmiczne, ale doświetlając parasolką musiałem skomponować pierwszy plan z tłem. Wydało się najbardziej korzystnym rozwiązaniem tak jak teraz.

Co do samej sesji, jeszcze w życiu podczas zdjęć nie trąbiło na nas tyle tirów i samochodów
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    Prz3mo czasy i w ogóle ustawienia dawałem kosmiczne, ale doświetlając parasolką musiałem skomponować pierwszy plan z tłem. Wydało się najbardziej korzystnym rozwiązaniem tak jak teraz.
    Spoko, nie widać poruszenia, błysk zamroził ruch, jest ok

Domyślnie

ogólnie przed spaniem, to s-z-o-k
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Wybieram tylko 5. Na 2 poza jakby dźwigała worek z ziemniakami :P A biust, mina i poza na 4 strasznie tanio wyglądają,ale rozumiem, że to taka konwencja. Kazałabym tylko zapiąć modelce rozporek...
    NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
    na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów