Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 58

Wątek: PLECAK...

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie PLECAK...

relacja pozakupowa: :P
    trafiłem na allegro, dokonałem szybkiego rozpoznania i w rezultacie kupiłem...plecak czeskiej firmy FOMEI...mam go od kilku godzin, więc spostrzeżenia bedzą raczej pobieżne...
    -wygląda ładnie (ale to rzecz gustu :P)...
    -materiały wykończeniowe i podstawowe wyglądają na solidne, a wykonanie co najmniej staranne...
    -całość przemyślana o czym świadczy wszyty pasek odblaskowy, liczne przegródki (na zdjęciach jest ich zaledwie kilka, ale w komplecie jest znacznie więcej...po prostu nie potrzebowałem ich do takiego załadowania...
    -siateczki i kieszenie pomieszczą sporo drobiazgów, jest miejsce na długopis, kalkulator i zeszyt lub notatnik...
    -dodatkowa komora powinna zmieścić laptop (nie mam, więc piszę powinna)...
    -solidne szelki z pasem biodrowym i piersiowym oraz -poduszeczki pokryte siatką (ułatwiają oddychanie materiału) wszyte pod łopatki czynią noszenie ciężaru ok. 10kg całkiem przyjemnym...
    -w tylnej kieszonce ukryty jest dodatkowy pokrowiec p/deszczowy...
    -profilowana rączka wykonana z twardego plastiku dobrze się trzyma ręki...
    -przemyślne troki do doczepienia statywu utrzymują bez problemu mojego MF055...
    -komora główna...rozmiar wystarczył aby zmieścić moją długą danubię-36cm, sigmę 70-300, metza 54MZ3, nikona F70 z tamronem i kompedium cokina + 12 filtrów, 2 pierścienie kenko, 2 małe nikkory, zestaw soczewek makro, kilka filmów oraz nikon FG, którego na zdjęciach (robiłem je przed przyjściem listonosza) nie ma, ale już jest w plecaku :P

teraz najważniejsze...cena 205zł z dostawą kurierem do domu ...myślę, że to świetne i niedrogie rozwiązanie naszych poszukiwań idealnego plecaka - idealnego w sensie stosunku jakości do ceny

na pytanie o mój stosunek do plecaków...nie zmienił się, nadal głównie będę używał torby, ale na długie, piesze wędrówki znalazłem rozwiązanie pośrednie - plecak + kabura - szelki plecaka mają 2 uchwyty, do których podłączę kaburę i splówę bedę miał zawsze pod ręką
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

skromnie poproszę o zestaw zdjęć tego cuda ...

pozdrawiam
    Arkadiusz Pytlas vel golden

Domyślnie

Witam.
    Ja też baaardzo bym prosił o zdjęcia tego cuda, sam szukam jakiegoś plecaka i cena jest tutaj bardzo atrakcyjna.
    Jakbyś podał namiar gdzie na allegro go trafiłeś, to jednostkowa oferta, czy może sprzedaje jakaś firma, sklep coby się załapać ?
    Pozdrawiam
    Piotr
    Piotr

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

wsze życzenie niech się spełni :P
    przepraszam za nienajlepszą jakość zdjęć, ale robiłem na szybko z lampą...

ogólny widok wnętrza

zbliżenie komory gółównej

komora laptopa

widok ogólny

widok od pleców

założony pokrowiec

w pełni uzbrojony :P
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cos mi sie wydaje ze producent dosc mocno zasugerowal sie plecakami Lowepro, bo czesc rozwiazan jest identyczna, podobnie jak np uklad kieszeni.
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    Cos mi sie wydaje ze producent dosc mocno zasugerowal sie plecakami Lowepro, bo czesc rozwiazan jest identyczna, podobnie jak np uklad kieszeni.
    Tym lepiej, ze czerpal pomysly z wlasciwego zrodla
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Zgadzam sie calkowicie
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

No ładnie to wszystko wygląda. Też się muszę zacząć rozglądać za nowym plecakiem, bo w moim Expedition 4 już przestaję się mieścić (tzn sprzęt, nie ja ).

KS
    Deluxe Limited Edition with Bonus Track & DVD

Domyślnie

Rzeczywiście bardzo podobne rozwiązania, jedynie system mocowania starywu jest odmienny.

Pozdrawiam Antek
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

ALF jaki to model? Na allegro jest teraz
    Plecak FOMEI PVR 3 SPORT za 185zł.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów