Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Seba mam nadzieje ze sie nie obraziles.......
    Oczywiscie uwazam ze wiesz sporo i zle sie wyrazilem (zwracam honor)! Zaznaczylem ze odnosze wrazenie a nie ze tak jest!
    Przeciez dodalem emotke
    Co do filtra polaryzacyjnego to faktycznie kiedys go nie sciagalem ale teraz juz nie czesto go zakladam
    A co do statywu to zawsze go mam ale w bagazniku Wyciagam statyw kiedy potrzebuje ale przy takim swietle nigdy
    Jasne ze sie nie obrazilem! I tez dodalem E-motionki (Niestety nie moge pisac na biezaco bo nie mam neta do czwartku i korzystam u kogo moge)

Wiadomo kazdy ma swoje "tajemnice" wykonania dobrego zdjecia. Nie wnikam czy ktos uzywa statywu, filtrow czy gaci babci... jezeli zdjecie jest dobre to jest dobre

A co do zwracania honorow... esz... przestanmy sie wyglupiac. Za malo jescze sie nauczylem. I tak jak pisal Guinness: POMAGAMY SOBIE A NIE PRZESZKADZAMY!

Milego weekendu!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo fajna panorama, zwłaszcza kolorystycznie, naturalne kolory.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Domyślnie

bardzo udana fota,panorama, podoba mi się, kolor, oddanie szczegółów, ale, no właśnie,
    ale ja to zdjęcie widzę tylko z kadrowaniem za krzakiem przy skałce.
    Mz prawa strona dalej już za szeroko, te drzewa z pagórkiem nie zamykają kadru
    a wręcz dalej chcą go tworzyć, otwierać.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Tylko mi sie tu nie zrec o stywy
    Ilu fotografow tyle spojrzen. I o to chodzi przeciez. Dodatkowo kazdy z nas moglby to samo miejsce pokazac jeszcze innaczej. Niemniej ocenianie sie na wzajem UCZY!!!
    A dzieki tym akurat postom sie wzajemnie uzupelniamy. Myslalem o zebraniu ich do kupy i pokazaniu w jednym poscie(tych samych miejsc). Nie do oceny jednak a do wgladu. Ktos nawet to zasugerowal juz wczesniej.

Co do panoramki Mistrzu Panorama to oki. Daje poglad na miejsce.
    Natomiast bardzo podoba mi sie ten jelen na 2-ce. No jest poprostu super. Widac, ze juz po rykowisku. Tylko moze do dzialu przyroda? Zglaszam o przeniesienie!!!

Domyślnie

jak zwykle nie mam pytan ...to znaczy mam , jak ty to robisz ? Panoramki Twoje to mistrzostwo ..pieknie , a slupy elektryczne to zmora , u mnie ich pelno
    Jeszcze raz GRADKI! Bonusik tez doby lubie takie w akcji
    Pozdro i udanego urlopa jak cos

Domyślnie

Dobra jeszcze jedna wersja po uwagach kolegow.....

1 poprawione

3 to juz ostatnia fota.....nie jestem jej pewien ale mnie sie podoba

Domyślnie

3 to juz ostatnia fota.....nie jestem jej pewien ale mnie sie podoba
    bardzo sie podoba!!!! ..pod wzdledem kolorystyki i samego kadru , tych kamiennych plotkow w Irlandii pelno a ty to swietnie pokazales , mam tylko nadzieje ,ze kiedys wydasz album z tymi fotografiami Irlandii , na pewno znajdzie miejsce u mnie na polce (bez wazeliny) .
    Pozdro!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów