Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kasprowy Wierch i okolice

Fotograf ślubny na krótkim wypadzie w góry czyli ...mój debiut w tym dziale.

01.

02.

03.

04.

05.

06.

Domyślnie

Podobaja mi sie 1 i 4. Jedynka w kolorze moglaby sie prezentowac bardzo dobrze, nie wiem dlaczego zdecydowales sie na b/w, ktore mz zabilo ten kadr. Nie podoba mi sie, ze Twoja sygnaturka tak bardzo wchodzi w zdjecia, psuje ich odbior.
    Ostatnio edytowane przez malasana ; 02-10-2009 o 13:55
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Podobaja mis ie 1 i 4. Jedynka w kolorze moglaby sie prezentowac bardzo dobrze, nie wiem dlaczego zdecydowales sie na b/w, ktore mz zabilo ten kadr. Nie podoba mi sie, ze Twoja sygnaturka tak bardzo wchodzi w zdjecia, psuje ich odbior.
    zgadzam sie z ta opinią, a podpis jest do granic przesadzony, nie rozumiem zresztą tej mody eksponowania siebie w takim wymiarze, to odnosi odwrotny skutek (napewno tutaj bo to ze zajmujesz sie slubniakami nie ma przełozenia na ten dział ), jezeli jestes rzeczywiście dobry w tym co robisz zostaniesz łatwo i szybko zapamiętany

Domyślnie

Tak,podpisik cacucho,tym bardziej że schrzanił tak ładną fotę jaką jest czwórka.Ona będzie jeszcze lepsza bez niego i bez kilku mm góry,bo ten brzeżek słońca jest tam niepotrzebny.Jedynka też całkiem pikna.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Podoba mi się piątka.
    Jedynkę i dwójkę chciałbym zobaczyć w kolorze (kadr i miejsce cudne).
    Trójka - zbyt duży kontrast i kolorystyka na nie, ale rozumiem, że w lecie nie ma co liczyć na fajne barwy.
    Szóstka taka sobie.

Domyślnie

1,2 i 5 i sie podobaja. Podpisu nie bede nawet komentowac.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Dziękuję bardo za opinie. Jeśli chodzi o podpis, to bynajmniej nie jest on w celach dekoracyjnych. Z poprzednią wersją podpisu czasami zdarzało się tak, że część zdjęcia była obcinana a zdjęcie wędrowało nie wiadomo gdzie.
    Poza tym, zajmuje on tylko niewielką część kadru i według mnie nie zakłóca on aż tak bardzo odbioru całości kadru.
    Mimo wszystko życzę miłego oglądania.

Domyślnie

Dla mnie najlepsze w zestawie są 1 i 5.

Domyślnie

1 i 4 bardzo fajne zdjęcia, ale wolałbym 1. zobaczyć w kolorze.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Uprawnienia umieszczania postów