Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Sektor żółty, sektor czerwony

...czerwony droższy, bo z obrusami

Domyślnie

Leciutko drażnią mnie ucięte oparcia żółtych krzeseł.
    Gdyby były całe to biłabym brawo za wypatrzenie

Domyślnie

Fajnie wypatrzone, podoba mi sie. Niemniej jednak, szkoda mi trosche tego, ze winite przycmila czerwony kolor. Moze podbic saturacje, nasycic te kolory? Albo minimalnie zmniejszyc winiete.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

zazula - racja - byłoby na pewno lepiej, mój drobny błąd przy kadrowaniu.

malasana - już tam chyba podkręcałem trochę saturację, ale jak zwykle w moim przypadku bałem się, że zacznie to za bardzo świecić i pewnie zatrzymałem się w pół drogi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    malasana - już tam chyba podkręcałem trochę saturację, ale jak zwykle w moim przypadku bałem się, że zacznie to za bardzo świecić i pewnie zatrzymałem się w pół drogi
    Powiem Ci jak ja to robie. Przygotowuje 2-3 wersje tego samego zdjecia. Pozniej odkladam i wracam po jednym, dwoch dniach. Od razu wtedy widzisz, ktora jest najtrafniejsza
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Wojtek - wyśmienite
    Bardzo fajnie uchwycone
    Pozdrawiam Krzysztof M.
    Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....

Domyślnie

mz dobry kadr. i uciete oparcia tez dobrze spelniaja swoja funkcje.

to tylko moje osobiste zdanie.
    a co Ty taki ciekawski?

Domyślnie

mz trochę czerni dodało by temu zdjeciu wigoru (kontrast, mieszanie w trybie overlay, poziomy, itp)
    Ponadto osobiscie przyciął bym, aby pozbyc sie stolika na pierwszym planie, wszakze to kolory krzeseł maja tu byc dominujące, czyz nie ?
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

dzięki za dobre słowa

lechupe - ale jakbym przyciął stolik to nie byłby już kwadrat a poważniej to akurat tak jak jest mi to pasowało bo stoliki tworzą przekątną kadru.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów