Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kawałek ściany z kilkoma balkonami w kwadracie ukośnym.

.

.

Domyślnie

Fajnie wypatrzyłes i skadrowałeś, podoba mi się powtarzający się motyw czerwonych nakryć na poręczach balkonów.
    Tylko tę flagę na dole potraktowałbym stempelkiem.
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woytec60 Zobacz posta
    Fajnie wypatrzyłes i skadrowałeś, podoba mi się powtarzający się motyw czerwonych nakryć na poręczach balkonów.
    Tylko tę flagę na dole potraktowałbym stempelkiem.
    Tak to samo chciałbym powiedzieć, jest O.K.
    Ta czerwień dodaje efektu.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Dzięki za opinię - co do tej flagi to jakoś ją przeoczyłem - rzeczywiście można by się jej pozbyć

Domyślnie

bardzo przyjemne... gdzie znajduje się ta miejscówka?

Domyślnie

sirart - o ile mnie pamięć nie myli to był to jakiś budynek w Wenecji - w każdym razie na pewno gdzieś w Italii

Domyślnie

O fladze już napisano, o dachu w LG jeszcze nie - ale on nie przeszkadza Po prostu fajne zdjęcie.

Domyślnie

bardzo lubię Twoje zdjęcia i raczej nie mam nic więcej do powiedzenia o nich, ale tym razem się wypowiem: wg mnie takie pochylenie jet uzasadnione, jak jest sporo linii w jednym i w drugim kierunku, takie "V", a tu tego nie ma. oczywiście to moje subiektywne wrażenie. no i w LG kawałek gzymsu psuje czystość zdjęcia.
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Domyślnie

galu - pochylając miałem na celu odpowiednie rozmieszczenie balkonów w kadrze - akurat w tych punktach mi pasowały i tworzą ciekawszą mz kompozycję niż gdyby było prosto, co do gzymsu to fakt - kombinowałem jak go uniknąć, ale w tym układzie po prostu się nie dało. Poza tym - dzięki za miłe słowa

Domyślnie

zawsze do usług
    "Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."

Uprawnienia umieszczania postów