Szukaj
Fajnie wypatrzyłes i skadrowałeś, podoba mi się powtarzający się motyw czerwonych nakryć na poręczach balkonów.
Tylko tę flagę na dole potraktowałbym stempelkiem.
pozdrawiam, Wojtek
Dzięki za opinię - co do tej flagi to jakoś ją przeoczyłem - rzeczywiście można by się jej pozbyć![]()
bardzo przyjemne... gdzie znajduje się ta miejscówka?
sirart - o ile mnie pamięć nie myli to był to jakiś budynek w Wenecji - w każdym razie na pewno gdzieś w Italii![]()
bardzo lubię Twoje zdjęcia i raczej nie mam nic więcej do powiedzenia o nich, ale tym razem się wypowiem: wg mnie takie pochylenie jet uzasadnione, jak jest sporo linii w jednym i w drugim kierunku, takie "V", a tu tego nie ma. oczywiście to moje subiektywne wrażenie. no i w LG kawałek gzymsu psuje czystość zdjęcia.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
galu - pochylając miałem na celu odpowiednie rozmieszczenie balkonów w kadrze - akurat w tych punktach mi pasowały i tworzą ciekawszą mz kompozycję niż gdyby było prosto, co do gzymsu to fakt - kombinowałem jak go uniknąć, ale w tym układzie po prostu się nie dało. Poza tym - dzięki za miłe słowa![]()
zawsze do usług![]()
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Skontaktuj się z nami