Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Na wschód

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

nooo....za czwóreczkę medal się należy...ale dwójka też bardzo sie podoba.....
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Hymmm... Mnie osobiście bardzo uderza brak współpracy pomiędzy światłem i kompozycją. Każde ciągnie w swoją stronę i przez to, patrząc na te fotografie nie potrafię wyczuć magii miejsc w których powstały...

Pozdrowienia,
    Pyzik
    http://www.fotokrajobrazy.pl

Domyślnie

świetna seria
    bieluś

Domyślnie

Wszystkie oki. Jesli szukac nocnego klimatu. Tu slonce juz, badz jeszcze, na tej wysokosci, gdzie mz powinno byc jasniej w cieniach. Widze to, co matryca. A na fotce chcialbym widziec to , co ludzkie oko Ale to czepianie sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pyzik Zobacz posta
    Hymmm... Mnie osobiście bardzo uderza brak współpracy pomiędzy światłem i kompozycją. Każde ciągnie w swoją stronę i przez to, patrząc na te fotografie nie potrafię wyczuć magii miejsc w których powstały...
    Mam bardzo podobne odczucie, natomiast jeśli miałbym wybrać mojego faworyta to zdecydowanie nr4.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Aby wyczuć magię miejsca,należałoby zwlec sempiternę z wyra i być tam o odpowiedniej porze.Tu nie należy liczyć na efekt Kaszpirowskiego czy królika z melonika....
    Autor,mz,b.ładnie pokazał klimat miejsca i chwili.Mnie się to podoba.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

.... w sumie OK, ... ale szczególne na czwórce widać, że mogło być lepiej.
    Gdzie to jest? .... własnie się pakuję ma Podlasie.

Domyślnie

[quote=wingeo;1502755].... w sumie OK, ... ale szczególne na czwórce widać, że mogło być lepiej.
    Gdzie to jest? .... własnie się pakuję ma Podlasie.[/quote]
    Dokąd sie wybierasz..?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów