Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Plenerowo do oceny.

Wrzucam do oceny kilka zdjęć z pleneru. Odrobinę więcej na blogu

Zapraszam do komentowania...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam
    Adam

Domyślnie

Nie podobają mi się tekstury, nie podoba mi się miażdżący podpis, za to bardzo podoba mi się kolorystyka, światło i kadry 3, 6 i 7.
    2 obrobiłbym nieco mniej centralnie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Jak już pisałam w mailu dla mnie 3 i 4 bardzo dobre (na 3 nawet nie przeszkadza mi to ze tak centralnie). Tekstury mi również tutaj nie pasują - prócz 9 która wg mnie jest bardzo malownicza przez to (ale zbyt centralnie)

Domyślnie

fakt, owe Tekstury nie zrobiły tu dobrej roboty, wrecz dały odwrotny efekt np na 1 i 6. za to 2 i 3 bardzo ładna
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Dzięki wszystkim za uwagi i proszę o więcej
    Co do tekstur - troszkę eksperymentalny materiał Chciałem zobaczyć jak to będzie odebrane przez PM

Domyślnie

Zdjęcia trochę małe przez co ciężko coś powiedzieć o szczegółach. Miałeś bardzo dobre światło. To widać głównie na 2, 3 i 7. Tekstury za mocne - no i marmurowe trochę nie bardzo. Podpis - masakra. Ogólnie podoba mi się, chociaż brakuje paru zbliżeń - zarówno tutaj jak i na blogu.
    Im gorsze zdjęcie tym więcej sfrustrowanych trolli.

www.photorganic.blogspot.com

Domyślnie

kolorki fajne, kadry i swiatelko tez tylko ta tekstura psuje efekt koncowy. ogolnie podobaja sie, najbardziej 3.
    | Nikon |

Domyślnie

Wow, światło miałeś klasa, tylko foty robić - widać prawie na wszystkich, szczególnie na 2, 3 i na niestety poteksturowanej siódemce. Tak z ciekawości - jak PM odebrała te teksturki? Też kiedyś zrobiłem taki eksperyment i dostałem za to po głowie od klientów, woleli gładkie wymuskane zdjęcia, nawet dodanie odrobiny ziarna w PS ich raziło BTW - jak dla mnie najlepszy jest kadr nr 3
    D300 + D80, SB-600x2, N50 1.8, S30 1.4, S10 2.8 fisheye, T17-50 2.8 + inne fotograty

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów