Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Kinga

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez barracuda Zobacz posta
    Modelka, poza, kadr fajnie, ale brakuje mi jakoś światła, takiego blasku rzuconego na modelkę.
    Bo i taki był zamysł Proste, najprostsze pod słońcem zdjęcie Światło dzienne, zastane, nawet pół blendy nie było użyte. Fotograf-aparat-modelka, nic więcej Mi ta prostota odpowiada, ale dzięki za spostrzeżenie
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Ładne, naturalne, proste i przyjemne w odbiorze zdjęcie. Modelka śliczna, oczy ma piękne, niebieskie komponują się z sukienką - taka naturalna. Kolorystyka fajna, jedno co mi nie pasuje to pare jasniejszych kosmyków włosów, od razu obok kolczyka. Włosy w tym miejscu wpadają w zieleń.

PS żałuje ze nie byłem na tych warsztatach Za pozno sie dowiedzialem o nich, ale na następnych z chęcia sie stawie
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    Ładne, naturalne, proste i przyjemne w odbiorze zdjęcie. Modelka śliczna, oczy ma piękne, niebieskie komponują się z sukienką - taka naturalna. Kolorystyka fajna, jedno co mi nie pasuje to pare jasniejszych kosmyków włosów, od razu obok kolczyka. Włosy w tym miejscu wpadają w zieleń.

PS żałuje ze nie byłem na tych warsztatach Za pozno sie dowiedzialem o nich, ale na następnych z chęcia sie stawie
    Dziękuję
    Aczkolwiek zdjęcie nie powstało na Warsztatach, tylko tydzień później
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    Dziękuję
    Aczkolwiek zdjęcie nie powstało na Warsztatach, tylko tydzień później
    Wiem, wiem Ale Andy_O wspomniał o nich i tak nawiązałem
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Aparat nie zgadzał mi się z logiem pod avatarem
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spongo Zobacz posta
    Aparat nie zgadzał mi się z logiem pod avatarem
    W torbie Canon, w sercu Forum
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

no ale z tego co wiem, to pilon kiedys miał Nikona, i nikoniarzem zostaje się do końca zycia
    -------
    no ale miało być o zdjęciu. Podoba mi się poza modelki i ogólna kolorystyka. Cięcia już niekoniecznie, no ale to szczegół

Edfu
    Gość

Domyślnie

Fajna dziewczyna, miłe światło, o ciachniętej dłoni na dole pisali. Fot bardzo spoko choć ja bym jej troszkę ten czerwony z przejęcia pultasek nieco przygasił Generalnie pozytywnie.

Domyślnie

Dodam tylko, że cięte z pełną świadomością Może wrzucę wersję nieciętą, ale nie spieszę się
    Pozdrawiam, Kuba

T.Gruszecki
    Gość

Domyślnie

Fajna ta nowa modelka Daj na testy

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów