Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Kinga

Domyślnie Kinga

No i przyszedł czas na mnie, pierwszy raz od ponad roku coś pokazuję...

Nowa modeka w mojej agencji, Kinga. Proszę o łaskę i brak batów, zdjęcie jest z sesji testowej, więc przymknijcie oko na niedociągnięcia... Ciekaw jestem krytyki

Pozdrawiam
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Bardzo przyjemne w odbiorze, moze troche szkoda tej ucietej dloni, ale ponadto super

Domyślnie

Rozumiem, że to swego rodzaju test "czego nauczyli się na warsztatach w Szklarskiej"

Bardzo ładna kolorystyka, lubię dużą ilość detali w cieniach i tutaj są (włosy).
    Troszkę bym ciachnął z góry (minimalnie), zaraz się przyczepią, że ręka na dole ucięta Na warsztatach nas uczyli, ze cięcia są ok, więc jest ok Ja bym tylko odciągnął uwagę od tej uciętej dłoni.. winietą, ale nie wszyscy to lubią
    Oczy gdyby były bardziej ku górze (na warsztatach nas uczyli żeby dłoń wyciągnąć do góry - "patrz tutaj") wyszłyby bardziej naturalnie, nie-zezująco.
    Podoba mi się ten róg ściany (czy czegoś tam) bo ta linia ładnie wyważa zdjęcie, dzięki temu nie "leci" w lewo.
    W Vogue pewnie by podkolorowali włosy, żeby wszystkie miały ten ładny brązowy kolor.

Test zdałem ?

Domyślnie

Andy, brawo, zaliczyłeś na piątkę i jeszcze plus za celne riposty po dziesięciu dniach
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Modelka EXTRA, zdjęcie jak za mgłą, INTERESUJĄCY EXIF (nie kasuj bo skopiowałem)
    D90|N18-105VR|N50|T55-200|Samyang 8|N70-300VR|SB-900|Elektronika FE-27
    http://spongo.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spongo Zobacz posta
    Modelka EXTRA, zdjęcie jak za mgłą, INTERESUJĄCY EXIF (nie kasuj bo skopiowałem)
    Mogę spytać co takiego jest ciekawego w tym EXIFie i gdzie ta mgła?
    Nie ma obaw z kasowaniem, gdybym chciał, żeby EXIFa nie było, to by go nie było...
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 30-09-2009 o 20:41
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

pewnie chodzi o "Camera model: Canon EOS 50D" ?

Domyślnie

to taki zart tylko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelmel Zobacz posta
    pewnie chodzi o "Camera model: Canon EOS 50D" ?
    No tak... Najciemniej pod latarnią Fakt, bo ja od roku Canonier jestem...

Cytat Zamieszczone przez michalh Zobacz posta
    to taki zart tylko
    Ale to tylko żart
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Modelka, poza, kadr fajnie, ale brakuje mi jakoś światła, takiego blasku rzuconego na modelkę.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów