Witam,
Jadąc w niedzielę w rodzinne strony zatrzymałem się nad niewielkim stawem. Widok zapierał dech w piersiach. Spróbowałem go uwiecznić i się nim z Wami podzielić.
Wybaczcie rozmiar, jeśli komuś rozwala monitor, podmienię na mniejszy.
Szukaj
Witam,
Jadąc w niedzielę w rodzinne strony zatrzymałem się nad niewielkim stawem. Widok zapierał dech w piersiach. Spróbowałem go uwiecznić i się nim z Wami podzielić.
Wybaczcie rozmiar, jeśli komuś rozwala monitor, podmienię na mniejszy.
Nikon+Nikkory
Pozdrawiam, Marek
nawet na moim lapku jest smoła w środkowej części kadru, co zdecydowanie nie działa na korzyść zdjęcia. Cykane z reki czy ze statywu? Jeśli ze statywu to dziwi mnie czemu nie zastosowałeś dłuższego czasu.
D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
Never back down!
...śpiący krokodyl) .. ładne niebo...kolory podobają się..
pozdro
Nikon + Nikkory
Dzięki za odwiedziny i komentarze.
Robione ze statywu. Robiłem kilka ekspozycji ale za każdym razem drzewa wychodziły raczej jako plama, tyle że nie czarna a szara. W sumie to już ciemno było dość.
Szczerze mówiąc próbowałem coś tam rozjaśniać lokalnie ale lipa. Mam kadr robiony z bracketingiem, może by spróbować zrobić HDRa...
Nikon+Nikkory
Pozdrawiam, Marek
Bez przesady z tymi czerniami,
maroo chciał pokazać wspaniałe kolory nieba i jego odbicia w wodzie
i to się udało. Kolorystycznie i kadrowo jest super.
Dzięki za wrażenia.
Fajne konturowe zdjęcie wyszło, tam nie ma co szukać drzewek i szczegółów
bo to nie pejzaż w pełni. Z prawej to faktycznie śpiący krokodyl
Po co Ci HDR i robić coś na siłę?
Maroo ja bym tu nic nie zmieniał, jest O.K.
Pzdr, Andrzej
Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .
Kolory nieba bardzo ładneładne konturowe zdjęcie.
Pozdro. Wojtek
Fajnie wypatrzona chwila na niebie, jego kolory, myślę, że to one budują to zdjęcie. I dlatego jest konturowe. Podobnie jak andrzejp, nic bym nie zmieniał.
Zapraszam na flickr
moja galeria
Może bym lekuchno rozjaśnił po całości, ale tak aby zachować drzewa jako sylwetę.
Podoba mi się to zdjęcie.
Kolorki bardzo ladne, jedynie rozjascinlabym calosc troche. I co jeszcze rzuca mi sie w oczy to to ze leci w prawo, moze to tylko takie wrazenie..
D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20
Skontaktuj się z nami