Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Domyślnie

11 super a 12 to juz calkiem kosmos! gratuluje!! mam nadzieje ze moim zyciu zrobie choc jedno takie zdjecie

Domyślnie

Jestem bardzo mile zaskoczony Waszym odbiorem Nie spodziewalem sie tak przychylnych komentarzy. Bardzo sie ciesze i dziekuje Wam za mile slowa. Moge tylko powiedziec, ze sam nie jestem zadowolony z wynikow sesji (tak juz mam, ze rzadko kiedy jestem z siebie zadowolony). To co wyszlo to przede wszystkim zasluga Ewy i Pawla. Mysle, ze gdyby Ewe fotografowala Kalina, Adam T., Gary,... wyszlyby super mega foty. Nie mialem zadnych ograniczen ze strony modeli. Ewa na wszystko reagowala szczerym usmiechem.
    Jeszcze raz dziekuje!

Rozmowny Awatar andrstac
    Miasto
    Przededworze/Chmielnik/Kielce

Domyślnie

Zdjęcia jak dla mnie, szczególnie te kilka ostatnich, świetne. Moim zdaniem jeszcze z tych dwóch pierwszych i może jeszcze innego jakiegoś, też by wyszła jakaś fajna sklejka.
    A do do Twoich podziękowań powyżej to "grunt to wierzyć w siebie...". Oczywiście nie bezkrytyczne; ale to że ktoś jest uznany, to nie znaczy wcale że zrobiłby to mega lepiej. Chyba że to swego rodzaju kurtuazja z twojej strony...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrstac Zobacz posta
    Zdjęcia jak dla mnie, szczególnie te kilka ostatnich, świetne.
    Dzieki

Moim zdaniem jeszcze z tych dwóch pierwszych i może jeszcze innego jakiegoś, też by wyszła jakaś fajna sklejka.
    Zastanawialem sie czy laczyc zdjecia w sety tutaj na forum. Doszedlem do wniosku, ze pokaze kazde z osobna, a tylko ostatnie w tryptyku.

A do do Twoich podziękowań powyżej to "grunt to wierzyć w siebie...". Oczywiście nie bezkrytyczne; ale to że ktoś jest uznany, to nie znaczy wcale że zrobiłby to mega lepiej. Chyba że to swego rodzaju kurtuazja z twojej strony...
    Z wiara we wlasne sily to u mnie najwiekszy problem. Wspomnialem wczesniej o tych kilku Fotografach ze wzgledu na ich doswiadczenie. Ja lapie za aparat moze 5 razy w roku, bardzo okazjonalnie, (mam nadzieje, ze to sie niebawem zmieni). Ewa byla sklonna jezdzic nawet po calym krakowie, robic wszystko by zdjecia wyszly jak najlepiej. W zaden sposob nie czulem sie ograniczony przez fotografowane osoby. Jedynym ograniczeniem byla moja wyobraznia, brak doswiadczenia i stres, ze dam ciala. Juz teraz patrzac na te zdjecia, wspominajac miejsca, w ktorych byly robione wiele kadrow zrobilbym inaczej, odwazniej. Wiem po prostu, ze dalo sie lepiej majac taka modelke. Wg mnie ktos z wiekszym doswiadczeniem moglby lepiej wykorzystac zastane warunki.

Ciesze sie jednak, ze zdjecia sie podobaja

Domyślnie

świetne, z czego tryptyk świetny z wykrzyknikiem

Domyślnie

11 i 12 miażdżą. Super
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

11 fajne światło, 12 wymiata -super
    Pozdrawiam
    Piotr

Domyślnie

10, 11 za wspaniale swiatelko
    12 za pomysl
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia łączy to, że w odbiorze są mega pozytywne.
    Faktem jest, że ostatni tryptyk wymiata choć 11 zatrzymała moją uwagę na dłużej.
    Rewelacja !!!

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów