11 super a 12 to juz calkiem kosmos! gratuluje!! mam nadzieje ze moim zyciu zrobie choc jedno takie zdjecie![]()
Szukaj
11 super a 12 to juz calkiem kosmos! gratuluje!! mam nadzieje ze moim zyciu zrobie choc jedno takie zdjecie![]()
Jestem bardzo mile zaskoczony Waszym odbioremNie spodziewalem sie tak przychylnych komentarzy. Bardzo sie ciesze i dziekuje Wam za mile slowa. Moge tylko powiedziec, ze sam nie jestem zadowolony z wynikow sesji (tak juz mam, ze rzadko kiedy jestem z siebie zadowolony). To co wyszlo to przede wszystkim zasluga Ewy i Pawla. Mysle, ze gdyby Ewe fotografowala Kalina, Adam T., Gary,... wyszlyby super mega foty. Nie mialem zadnych ograniczen ze strony modeli. Ewa na wszystko reagowala szczerym usmiechem.
Jeszcze raz dziekuje!
Zdjęcia jak dla mnie, szczególnie te kilka ostatnich, świetne. Moim zdaniem jeszcze z tych dwóch pierwszych i może jeszcze innego jakiegoś, też by wyszła jakaś fajna sklejka.
A do do Twoich podziękowań powyżej to "grunt to wierzyć w siebie...". Oczywiście nie bezkrytyczne; ale to że ktoś jest uznany, to nie znaczy wcale że zrobiłby to mega lepiej. Chyba że to swego rodzaju kurtuazja z twojej strony...
Dzieki
Zastanawialem sie czy laczyc zdjecia w sety tutaj na forum. Doszedlem do wniosku, ze pokaze kazde z osobna, a tylko ostatnie w tryptyku.Moim zdaniem jeszcze z tych dwóch pierwszych i może jeszcze innego jakiegoś, też by wyszła jakaś fajna sklejka.
Z wiara we wlasne sily to u mnie najwiekszy problem. Wspomnialem wczesniej o tych kilku Fotografach ze wzgledu na ich doswiadczenie. Ja lapie za aparat moze 5 razy w roku, bardzo okazjonalnie, (mam nadzieje, ze to sie niebawem zmieni). Ewa byla sklonna jezdzic nawet po calym krakowie, robic wszystko by zdjecia wyszly jak najlepiej. W zaden sposob nie czulem sie ograniczony przez fotografowane osoby. Jedynym ograniczeniem byla moja wyobraznia, brak doswiadczenia i stres, ze dam ciala. Juz teraz patrzac na te zdjecia, wspominajac miejsca, w ktorych byly robione wiele kadrow zrobilbym inaczej, odwazniej. Wiem po prostu, ze dalo sie lepiej majac taka modelke. Wg mnie ktos z wiekszym doswiadczeniem moglby lepiej wykorzystac zastane warunki.A do do Twoich podziękowań powyżej to "grunt to wierzyć w siebie...". Oczywiście nie bezkrytyczne; ale to że ktoś jest uznany, to nie znaczy wcale że zrobiłby to mega lepiej. Chyba że to swego rodzaju kurtuazja z twojej strony...
Ciesze sie jednak, ze zdjecia sie podobaja![]()
No, bardzo fajny wrzut!![]()
11 i 12 miażdżą. Super![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
11 fajne światło, 12 wymiata -super![]()
Pozdrawiam
Piotr
10, 11 za wspaniale swiatelko
12 za pomysl![]()
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Wszystkie zdjęcia łączy to, że w odbiorze są mega pozytywne.
Faktem jest, że ostatni tryptyk wymiatachoć 11 zatrzymała moją uwagę na dłużej.
Rewelacja !!!
Skontaktuj się z nami