Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Nad rzeka

Domyślnie

bardzo naturalnie i ladnie ..chco mozna bylo by lekko przyciemnic lub jakos ozywic kadr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Martix Zobacz posta
    Ładna obróbka ale trochę nudnawo.
    Czasami mnie nachodzi na takie nudne kadry
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Czyste, stonowane, nastrojowe. W fotografii podstawowa jest emocja, klimat. Bez tego nie ma fotografii. W tym zdjęciu jest ta emocja - zatrzymanie w czasie tego chłodu, czystego powietrza i spokoju.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Czyste, stonowane, nastrojowe. W fotografii podstawowa jest emocja, klimat. Bez tego nie ma fotografii. W tym zdjęciu jest ta emocja - zatrzymanie w czasie tego chłodu, czystego powietrza i spokoju.
    Jeszcze sie wtace. Ladnie to napisales. Dzieki temu wiecej sie czuje i uczy
    Punktowo nikt by nie skumal

Domyślnie

Mi również podoba się to zamknięcie kadru, ale kolory są jakieś wyblakłe mz.. Można nad tym popracować.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Domyślnie

Kolory sa niezbyt zywe, bo takie sa w dosc pochmurny, wczesnojesienny dzien. Nie ma moim zdaniem sensu robic z tego zdjecia cukierka, chodzi o oddanie nastroju i klimatu dnia i miejsca.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Jakoś ta Twoja fotografia mnie nie przekonuje.

Moim zdaniem troszkę za dużo przypadkowych elementów: krzaczory po prawej i lewej, budynek na drugim planie, to oczko o którym pisał Janek. Mnie trudno się czyta to zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    mnie podoba się wszystko - zacznę od kadru (swietnie wkomponowałes to "oczko" wodne na samym dole - to taki przerywnik który wraz z kępą trzcin tworzy wieloplanowość i wydłuza perspektywę ) nastepnie kolory subtelne delikatne z fajnymi odcieniami zieleni i wreszcie mocny punkt - most
    i o to chodzi aby zdjęcie tak skomponować zeby nawet prostota i zwyczajność ujmowała - nie sztuka jest zrobić znane piękne motywy sztuką jest odkryć piękno nas otaczajace - gratuluję
    Cóż, Janusz to pięknie wszystko ukazał, tylko potwierdzić
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Jakoś ta Twoja fotografia mnie nie przekonuje.

Moim zdaniem troszkę za dużo przypadkowych elementów: krzaczory po prawej i lewej, budynek na drugim planie, to oczko o którym pisał Janek. Mnie trudno się czyta to zdjęcie.
    Tak jak napisalem na wstepie, wiedzialem, ze czesc z Was bedzie miec zastrzezenia do tego zdjecia, a zwlaszcza kadru. Dzieki wszystkim za opinie

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów