Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Upper Lake.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiciu Zobacz posta
    Dwójka bardzo ładna. Zastanawiam się jakby wyglądała gdyby zastosować polara, próbowałeś może?
    Wiciu po pierwsze zdjecie popełnione obiektywem 14-24mm który z uwagi na zespoloną osłonę przecwsłoneczną nie ma mozliwosci nakrecenia filtru
    po drugie dlaczego pytasz o fitr polaryzacyjny - brakuje Ci czegoś na tych zdjęciach, pytam z ciekawosci

pozdrawiam

Domyślnie

To co u mnie obrobiles wyszlo identycznie tylko ciemniej. (dla nie zorientowanych mam to obrobione wczesniej przez harba w moim kompie)
    No przyznam, ze idealnie oddajesz panujace warunki tradycjonalisto jeden Loctery i Gregi potwierdza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Wiciu po pierwsze zdjecie popełnione obiektywem 14-24mm który z uwagi na zespoloną osłonę przecwsłoneczną nie ma mozliwosci nakrecenia filtru
    po drugie dlaczego pytasz o fitr polaryzacyjny - brakuje Ci czegoś na tych zdjęciach, pytam z ciekawosci

pozdrawiam
    Zdjęcia bardzo mi się podobają, pytam tylko z ciekawości czy próbowałeś innych ustawień na tej miejscówce, na przykład redukować odbicia na wodzie na pierwszym planie na dwójce.
    Pozdrawiam
    D90 | S10-20 4-5.6 | N35 1.8 | N85 1.8 | SB-600 | Benro A-257 M8 + B-0 | Tamrac | duperele

Domyślnie

1. bardzo fajna
    2. świetne !!

Domyślnie

Dwójka jest w każdym względzie bardzo dobra, jedynka jakaś taka niezdecydowana. Szkoda, ze nie mogłeś rozwinąć skrzydeł w asyście słońca.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    To co u mnie obrobiles wyszlo identycznie tylko ciemniej. (dla nie zorientowanych mam to obrobione wczesniej przez harba w moim kompie)
    No przyznam, ze idealnie oddajesz panujace warunki tradycjonalisto jeden Loctery i Gregi potwierdza
    Potwierdzam!

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dwójka jest w każdym względzie bardzo dobra, jedynka jakaś taka niezdecydowana. Szkoda, ze nie mogłeś rozwinąć skrzydeł w asyście słońca.
    Ech gdybysmy wiedzieli to poczekali bysmy z 20 min i by zaswiecilo szkoda ze prosto w szklo!
    Jak tam bylismy to juz niebo zaczynalo pekac......ach te chwile pogoni za swiatlem!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ..ach te chwile pogoni za swiatlem!
    Jak to było? "Artyści martwia się o światło" heheh

Domyślnie

Ja mam tylko jedną uwagę
    Szkoda że dałeś tylko dwa zdjęcia

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Oba zdjęcia dobre ale 2 bardziej podoba mnie się, ... ciekawy kadr
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Cóż tam moje skromne zdanie po pochwalnych peanach doświadczonych przedmówców... tym bardziej że też chcę chwalić?
    Podobają mi się obydwa zdjęcia, ale dwójka jest rewelacyjna. Bardzo podoba mi się kadr

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów