Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 44

Wątek: Upper Lake.....

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

pieknie czysto iesamowicie!!!

Domyślnie

Co to wogóle jest za zwalanie na pogodę ? Tutkuf nie łaska użyć i wstawić piękne niebo z barankoma jak "profesjonaliści"?
    No.

Oba kadry są ciekawe, w takiej pustce ciężko jest fotografować aby potem przykuć uwagę widza. Tu się to udało.
    Kolorki jak zwykle
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

To co u mnie obrobiles wyszlo identycznie tylko ciemniej. (dla nie zorientowanych mam to obrobione wczesniej przez harba w moim kompie)
    No przyznam, ze idealnie oddajesz panujace warunki tradycjonalisto jeden Loctery i Gregi potwierdza

Świadomość kadrowania i wykonanie to jest to co bardzo cenię w Twoich pracach.

Obie fotki bardzo mi się podobają a 2-ka po prostu wsysa do środka

Popieram zdanie jarka76 "Ja mam tylko jedną uwagę. Szkoda że dałeś tylko dwa zdjęcia" - z nadzieją, że zobaczymy coś jeszcze
    NIKON - system

Domyślnie

1. bardzo fajna
    2. świetne !!

Domyślnie

Dwójka jest w każdym względzie bardzo dobra, jedynka jakaś taka niezdecydowana. Szkoda, ze nie mogłeś rozwinąć skrzydeł w asyście słońca.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    To co u mnie obrobiles wyszlo identycznie tylko ciemniej. (dla nie zorientowanych mam to obrobione wczesniej przez harba w moim kompie)
    No przyznam, ze idealnie oddajesz panujace warunki tradycjonalisto jeden Loctery i Gregi potwierdza
    Potwierdzam!

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dwójka jest w każdym względzie bardzo dobra, jedynka jakaś taka niezdecydowana. Szkoda, ze nie mogłeś rozwinąć skrzydeł w asyście słońca.
    Ech gdybysmy wiedzieli to poczekali bysmy z 20 min i by zaswiecilo szkoda ze prosto w szklo!
    Jak tam bylismy to juz niebo zaczynalo pekac......ach te chwile pogoni za swiatlem!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ..ach te chwile pogoni za swiatlem!
    Jak to było? "Artyści martwia się o światło" heheh

Domyślnie

Ja mam tylko jedną uwagę
    Szkoda że dałeś tylko dwa zdjęcia

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów