Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Upper Lake.....

Domyślnie Upper Lake.....

..........Irlandia, Meeting of the Waters (Spotkanie Wód), gdzie spotykają się wody Lough Leane, Muckross oraz odnogi Upper (Górnego), to jeden z najpiękniejszych zakątków Killarney. Malowniczy teren obfituje w kwitnące rośliny subtropikalne: eukaliptusy, magnolie i bambusy, występujące głównie po lewej stronie Old Weir Bridge.
    (opis dotyczy okolicy nie samego terenu jeziora )
    niestety dzień był wyjątkowo pochmurny i taka atmosferę chciałem pokazać na tych fotkach

zapraszam

1.

2.

pozdrawiam

Domyślnie

Świetne kadry, pięknie kontrastuje na nich szarość nieba i kamieni z przyrodą. Bardzo mi się podobają.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Domyślnie

Dwójka jest wg. mnie doskonała, naprawde pięknie pokazane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dwójka jest wg. mnie doskonała, naprawde pięknie pokazane.
    dzięki Locter, skoro tak mówisz a byłes tam to jest to niewątpliwie pochwała dla mnie

Domyślnie

Dwójka mz jest dużo lepsza - świetne zdjęcie. Na jedynce coś obróbka na centralnej górce mi nie pasuje i tło po prawej jakby bez kontrastu...no chyba że to mój monitor
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Dwójka jest świetna!
    Niby to samo miejsce, ten sam czas, lekko kadr przesuniety w prawo, ale obróbka lepsza niz na jedynce.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

...bardzo dobra dwójka...świetny kadr...
    pozdro
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinokio Zobacz posta
    Dwójka jest świetna!
    Niby to samo miejsce, ten sam czas, lekko kadr przesuniety w prawo, ale obróbka lepsza niz na jedynce.
    zwodzi was kontrastowość dwojki (oczywiscie myślę o obróbce ) jedynka jest obrabiana identycznie ale widocznie inny układ w kadrze nie jest tak widowiskowy jak w nr 2, jednak miło mi ze dwojka się podoba

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

2 kadr fantastyczny , zresztą na 1 też bardzo fajny...świetne zdjęcia
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Świetne zdjęcia aleeee... brak mi światełka na nich. Odrobinę pobudziłbym je do życia. No ale zamysł był inny To moja subiektywna wizja Nie mniej kadry bardzo mi się podobają z naciskiem na 1
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów