hej jako nowy chciałbym się przywitac i wrzucic pod ocene jedną z fotek którą popełniłem po zrelaksowaniu mojej siostry kufelkiem piwka - krytyka bardzo wskazana gdyż jestem na etapie nauki
Szukaj
hej jako nowy chciałbym się przywitac i wrzucic pod ocene jedną z fotek którą popełniłem po zrelaksowaniu mojej siostry kufelkiem piwka - krytyka bardzo wskazana gdyż jestem na etapie nauki
Witam,
Znaczek pocztowy wyszedł. Ale na imageshack wygląda dobrze. Szkoda przyciętego ramienia i łokcia. Skadruj trochę szerzej.
Dobry początek.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
poprawione![]()
Nie wiem gdzie Ty chowałeś tą siostrę, ale jak będzie okazja to zgłaszam się w kolejce do sesji
Co do meritum, łokieć i ramie faktycznie ucięte z życiorysu, podobnież zostawiłbym w spokoju główkę dając ją w pełnym kadrze, nie przycinając przy czole. Poza tym kolorki, ostrość w porządku. Jak na przebicie błony na forum całkiem zgrabnie Ci to poszło![]()
Zwyczajny jak kiełbasa.
mi sie bardzo podoba. fajny kadr, fajne kolorki
Osobiście, najbardziej podoba mi się ostatnie, 6.
D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.
Wiec tak, musisz kazać siostrze patrzeć w obiektyw jak już musi spoglądać "spod byka"Zauważyłem u niej taką tendencje. Ma ciekawy wyraz twarzy w momencie, gdy się uśmiecha. Niekorzystnie wygląda z ponurą miną. Kadry gdy spogląda w siną dal są ok na 5 i 6 - zauważasz różnicę z resztą zdjęć? Zwracaj na to uwagę, bo to detal który może zniszczyć ciekawy kadr. Powodzenia i czekamy na więcej po wskazówkach.
Zwyczajny jak kiełbasa.
Ładne zdjęcia. Ciężko krytykować, może lepsi znajdą jakieś niuanse![]()
red light, dark room...
z drugiej serii pierwsze i drugie na nie
pierwsze skora rozowa drugi nieudany cross
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami