Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: moja siostra

Domyślnie moja siostra

hej jako nowy chciałbym się przywitac i wrzucic pod ocene jedną z fotek którą popełniłem po zrelaksowaniu mojej siostry kufelkiem piwka - krytyka bardzo wskazana gdyż jestem na etapie nauki

Domyślnie

Witam,
    Znaczek pocztowy wyszedł. Ale na imageshack wygląda dobrze. Szkoda przyciętego ramienia i łokcia. Skadruj trochę szerzej.
    Dobry początek.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Nie wiem gdzie Ty chowałeś tą siostrę, ale jak będzie okazja to zgłaszam się w kolejce do sesji
    Co do meritum, łokieć i ramie faktycznie ucięte z życiorysu, podobnież zostawiłbym w spokoju główkę dając ją w pełnym kadrze, nie przycinając przy czole. Poza tym kolorki, ostrość w porządku. Jak na przebicie błony na forum całkiem zgrabnie Ci to poszło
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radzyń Podlaski

Domyślnie

mi sie bardzo podoba. fajny kadr, fajne kolorki

Domyślnie

nie zlinczowano mnie więc podrzucam jeszcze kilka pod ocenę
    1
    2
    3
    4
    5
    6

Domyślnie

Osobiście, najbardziej podoba mi się ostatnie, 6.
    D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.

Domyślnie

Wiec tak, musisz kazać siostrze patrzeć w obiektyw jak już musi spoglądać "spod byka" Zauważyłem u niej taką tendencje. Ma ciekawy wyraz twarzy w momencie, gdy się uśmiecha. Niekorzystnie wygląda z ponurą miną. Kadry gdy spogląda w siną dal są ok na 5 i 6 - zauważasz różnicę z resztą zdjęć? Zwracaj na to uwagę, bo to detal który może zniszczyć ciekawy kadr. Powodzenia i czekamy na więcej po wskazówkach.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Ładne zdjęcia. Ciężko krytykować, może lepsi znajdą jakieś niuanse
    red light, dark room...

Domyślnie

z drugiej serii pierwsze i drugie na nie
    pierwsze skora rozowa drugi nieudany cross
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów