Szukaj
no to ja bym krzaka odsunął nieco od krawędzi kadru
"szanuj to forum" harb - sorry co to za podpis ????
Pozdrawiam Krzysztof M.
Mam co mam i jest mi z tym dobrze ....
A taki, że oglądam całość i widzę podpis tyczący się osoby, którą znam i szanuję.
Także chciał bym usłyszeć od autora co miał na myśli pisząc go![]()
Pozdrawiam Krzysztof M.
Jurek ma ten podpis od 100 latnie ma w nim nic złego - to cytat z któregoś posta Janusza, już nie pamiętam z jakiego wątku.
Krzaczek bardziej w prawo.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Ja tez Jasia sznuje i cenie nie tylko jak fotogarfa.A podpis jest z pewnego watku własnie w tym dziale
.I zapewniam Cię że jest pełna akceptacja Jasia
.A traz może napisz coś o zdjeciu , prosze
.
jurek1906, ok.
Nie znam waszych relacji.
Podpis mnie za intrygował i już.
A co do zdjęcia.
Zdjęcie jest za ciemne. Powinieneś bardziej oddzielić dół od góry przez wyciągniecie mgły. A trawkę rozjaśnić.
Pozdrawiam Krzysztof M.
chyba mjr nie ogarnął do końca o co chodzi w podpisie. może to przez brak myślnika między cytatem a nickiem HARB. zdanie "SZANUJ TO FORUM" zostało napisane przez HARBA, natomiast jurek użył tego cytatu w swoim podpisie, zaznaczając iż cytat należy do HARBA dodając obok cytatu jego nick. Mjr zapewne zrozumiał to w ten sposób, że Jurek stara się przekazać HARBOWI aby HARB szanował to forum
co do zdjęcia - trochę tu ciemnawo i pustawo w kadrze. Daj jakiś większy rozmiar zdjęcia, będzie lepiej widać
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Zdjęcie trochę za ciemne (dół), a przytulenie krzaczka do lewej krawędzi nie wpłynęło pozytywnie na odbiór.
Obawiam się, że autorem owych słów nie jest Harb...
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami