Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Dwa latka

Domyślnie Dwa latka

Jak ten czas szybko leci! Moja córa skończyła 2 latka. Z tej okazji zrobiłam jej małą sesję z użyciem rekwizytu Jestem ciekawa opinii i co sądzicie o obróbce?

1.
    2.
    3.
    Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

myślę ze córa będzie miała kapitalna pamiątke
    natomiast jesli chodzi o samą obróbke niech wypowie się ktoś bardziej w temacie,dla mnie ok,jeśli jakaś sugestia z mojej strony to do 2-ki,ostrośc winna byc skierowana ciut wyżej ku twarzy

Domyślnie

generalnie to wolę bardziej kontrastowe zdjęcia, jednak Twoja obróbka jest nieagresywna, przez co bardzo przyjemna dla oka. Najlepsza 3, w dwóch pierwszych kadry nie do końca mi pasują.
    ps. moja tez szybko rośnie teraz widzę co to znaczy, że czas tak szybko leci.
    pozdrawiam
    D..., F... i cała masa szkła

Domyślnie

bardzo fajne foty, podobaja sie. tylko na 1 wolal bym wiecej dolu, nie podchodzi mi takie kadrowanie (ciecie raczek dziecka). obrobka bardzo na tak, delikatna i nieagresywna, po prostu przyjemna dla oka. mz 3 najlepsza.

gratuluje i pozdrawiam
    marcin
    | Nikon |

Domyślnie

1 i 3 świetne kolorki, tylko wydaje mi się że są małe przepały m.in. na opasce na głowie
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

a ja się przyczepię czegoś innego - czemu na każdym zdjęciu napis jest gdzie indziej?? To mnie razi.
    A zdjęcia jak zawsze śliczne

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Radzyń Podlaski

Domyślnie

piękna 3

Domyślnie

Dziękuje za komentarze. Wrzuciłam zdjęcia, które idą na bloga dlatego podpis.
    Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów