Świetna fotografia.
Zdecydowanie bardziej podoba mi się niż ta z Bitwy, ale tamta jest bardziej minimalistyczna![]()
Szukaj
Świetna fotografia.
Zdecydowanie bardziej podoba mi się niż ta z Bitwy, ale tamta jest bardziej minimalistyczna![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
No właśnie. Już przy okazji bitwy miałem cię zapytać czy to ten most bo jakoś wydawał mi się dziwnie znajomyPoza tym przychylam się do tego co napisał ostrytux powyżej.
PS. Robiłeś od strony Zelandii?
Wyśmienite zdjęcie,takie niesamowite wręcz magiczne w odbiorze.
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
za moimi porzprzednikami w tym watku, super !!!
D600;N 24-120/4; N 105/2.8 VR, N 50/1.4, N 70-200/2.8 VR, SB-800
Dokładnie tak. Jeszcze zostało tam kilka kadrów bo moja Ewka nie wytrzymała ciśnienia i pogoniła mnie w stronę KopenhagiPS. Robiłeś od strony Zelandii?Jakby kogoś też interesowało to przejazd tym mostem to koszt ok 120 zł
![]()
Piękna praca i piękny model. To niesamowita konstrukcja! Trzeba tam być by docenić wielkość tego cudu architektonicznego i wysiłek inżynierów budujących go. Cieszy, że staniało, 8-9 lat temu zapłaciłem równowartość 130zł za przejazd.
LED ZEPPELIN
he he za to za przejazd tunelem z Danii do Szwecji kasują ok 250 plnCieszy, że staniało, 8-9 lat temu zapłaciłem równowartość 130zł za przejazd.![]()
Witam.Skróciłbym czas troche...a ogólniej-wspaniałe !
Zamurowało mnie... Rewela!
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami