Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Czapla siwa

Domyślnie Czapla siwa

Pojechałem na nowe miejsce oglądnąć z daleka gdzie lubią przesiadywać ptaki i jak ustawić namiot żeby słoneczko je ładnie oświetliło .
    Niestety było to popołudniu, a na fotografowanie wybrałem się rano, słoneczko wyszło nie tam gdzie przewidziałem i położyło cień od strony fotografowanej.
    No cóż słoneczko mi kawał zrobiło… czapla się postarała więc wypada ją pokazać, a że fotograf zawalił to trudno.
    Następnym razem już będę mądrzejszy.

1.

2.

3.

Moja pierwsza czapla z bliska, więc i tak się cieszę, że ją wreszcie dopadłem.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

Czaple to bardzo ostrożne i płochliwe bestie,tym bardziej gratuluję.Wszystkie foty sympatyczne ale 2 bardzo dobra!!
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dwójka naj... 1 i 3 też niezłe ale powalczyłbym jeszcze w PS-ie, mz można by jeszcze trochę uatrakcyjnić fotki (światło, nasycenie i kontrast). Ogólnie fotki udane.... gratuluję.

Domyślnie

tak to czasem bywa... ja tez raz slonce zle przewidzialem ale mimo to seria bardzo udana... zwlaszcza 2 ładna!
    pozdrawiam

Domyślnie

Ładne fotki gratuluje spotkania.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

..gratuluję..dwójka się podoba..
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Jak zawsze mocne zdjęcia
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Dwójka jest dobra, byłaby doskonała (bo i gest i otoczenie) gdyby nie agresywne tło. Ja bym wygasił ten seledyn, bo konkuruje z barwą dzioba.

Domyślnie

Podoba się cały set, ale jedynka byłaby piękna, gdyby nie uciachane (albo nienaturalne) odbicie w wodzie ptaszka.

Domyślnie

podoba się z naciskiem na 2-kę
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów