Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie w drodze na Giewont

Witam kolegow...
    kombinuje w roznych dzialach i ciagle szukam. Tym razem tutaj. Prosze o konstruktywna krytyke... pozdrawiam...
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

Sam kadr nie jest zły, taki klasyczny acz prosty.
    Tylko obróbka mi nie pasuje.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

Za bardzo jeździłeś suwakami, szczegóły przez to zniknęły, jest też szaro i miejscami zbytnio się świeci. Kadr może być

Domyślnie

tak jak wyżej wszystko się zlewa , barak szczegółów

Domyślnie

Powiem tak. Kadr typowy jak na to miejsce, brak dynamiki przy konwersji na b&w jest bardzo szaro, dół fotografii wygląda jak HDR przekonwertowany na b&w. Bardzo brakuje kontrastu. Fotografia mogłaby wyglądać całkiem fajnie przy agresywnym b&w.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Lo maj gat!
    :d
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Powiem tak. Kadr typowy jak na to miejsce, brak dynamiki przy konwersji na b&w jest bardzo szaro, dół fotografii wygląda jak HDR przekonwertowany na b&w. Bardzo brakuje kontrastu. Fotografia mogłaby wyglądać całkiem fajnie przy agresywnym b&w.
    mialem takie samo odczucie....HDR ratowany nieudolnym B&W!

Domyślnie

Tym razem w kolorze... moze ciut lepiej... prosze o krytyke...

D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

Jakbym musiał wybierać między tymi dwoma To 2 lepsza ,choć ten hdr,mi się nie podoba za bardzo ,no ale lepszy niż te Bw z jedynki.Sam kadr dobry jest,powalcz z obróbką,bo to ona "zabija"te zdjęcie.

Domyślnie

Kadr w sumie bardzo popularny, ale obróbka niszczy to zdjęcie. Niepotrzebne zmiękczenie, czy to w B&w czy w kolorze. Niebo w kolorze też nie wygląda na naturalne.
    Zapraszam na flickr
    moja galeria

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów