Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Kwokacz...

Domyślnie Kwokacz...

...był głównym celem tej niedzielnej wyprawy nad San. Budzik - 4.00, na miejscu o 5. Ciemno jak chorera, nowy namiot sam się rozłożył - ale co było przy składaniu...to osobna historia. Zanim przyszła pora kwokacza pojawiła się czapla siwa, ale ciemność i mgła nie pomagały mi w foceniu. W międzyczasie był też stary koleżka "zimek" i oczywiście kwokacze. W drodze powrotnej dosłownie wszedł na mnie "ryży kudła".

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam Jacek P.

Domyślnie

Ale wysyp kapitalnych zdjeć w dziale przyroda .Jacku gartuluje całej serii , super kadry .

Domyślnie

Zazdroszczę trójki , leży mi i to strasznie : )
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Zdjęcia całkowicie oddają to, co opisałeś. Jest klimat. Wspaniałe zdjęcia!
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Ale ci przyżarło, to ci dopiero wyprawa, super foty.
    Namioty to chyba mamy te same, co się nagimnastykowałem żeby swojego złożyć to moje, teraz już za pierwszym podejściem pakuje skubańca.
    Uważaj na te pałąki do podtrzymywania dachu, ja już po nie dwa kilometry wracałem.
    Jeszcze jedno przeciąłem na pół tą osłonę siatki na górze namiotu, potem przykleiłem do materiału rzepy i te dwie poły przyczepiam do góry namiotu.
    Po pierwsze lepsza wentylacja, a co ważniejsze można na stojąco obserwować przedpole bez ciągłego przecierania szybek.
    Pozdrawiam Zbyszek
    D90, D700 + MB-D10 / Sigma 10-20, 24-70 HSM, 150-500. SB-900
    Sony HDR SR 11

Domyślnie

rewelacja
    Świetni modele na plan przyszli.
    Sudety z balkonu

Domyślnie

Fajna seria, najbardziej podoba mi się zimol i lis.

Domyślnie

Wyprawa zdecydowanie zwieńczona sukcesem( i to nie jednym).Bardzo ładna seria, a szczególnie 2,3,6.
    Co do namiotu to ja także miałem bal ze swoim Dog House-rozłożył się sam ale za cholerę nie mogłem tego ustrojstwa złożyć,dopiero po wielu próbach okazało się że to bardzo proste.
    Pozdrawiam

Domyślnie

pojedynczy wypad z takimi efektami to jest cos pieknego! wszystkie fotki eleganckie trojka troche ciasna moze... słoneczko wspolpracowalo do tego jeszcze
    pozdrawiam

Domyślnie

Na jedynce i dwójce widać wspaniałe środowisko. Idealna sceneria do dobrej fotografii.
    Trójka - świetne zbliżenie, może o drobinę dodałbym dołu, bo nóżki znikają pod wodą o drobinę za blisko krawędzi.
    Czwórka - też ciekawa. Szkoda, że na krzakach w tle jest równie dużo światła jak na ptaku. Trochę ten chaos zlewa się z głównym motywem. Na Twoim miejscu wygasiłbym.
    Piątka - pięknie pozujący zimorodek. Coś złego stało się z patyczkami, wyglądają jak wycięte z szablonu, zupełnie zatraciły półtony. Sam zimorodek powinien być mniej zielony, bardziej chłodny.
    Szóstka - przesympatyczny lis. I nawet nie przeszkadza to, że przez pyszczek przekreśla go trawa. Najważniejsze, że oczy są "czyste".

Generalnie piękna seria. Drobiazgi można poprawić, ale można też zostawić nie przejmując się takimi marudami jak ja

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów