Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: JURA cz.2

Domyślnie JURA cz.2

Jeszcze cztery fotki z ostatniego wypadu: - ja zwykle wszystkie komentarze uważnie przeczytam

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Bardzo miłe landszafciki ale mam małe ale jeśli można:
    na 1 i 3 dałbym mniej dołu a więcej nieba, te czerwone "kropki" za mocno rozpraszają
    na 4 trochę za dużo prawej strony
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

jak dla mnie 2 i 4.. na 2 uwagę przyciąga facio w czerwonym..4 troche za dużo prawej
    Sony A5100 | SEL16 2.8 | Kiedyś: Nikon FX i stałek kilka który niepotrzebnie sprzedałem

Domyślnie

Teraz poznaję ... toż to Rzędki. Poprzednio też ? Bo miałem problemy z identyfikacją.
    NIKON Coolpix S510

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Jedynka i dwójka - ot po prostu technicznie poprawne fotki z wycieczki. I tyle.
    Trójka - rzewna droga polna prowadząca gdzieś tam wśród łąk - lubię takie sielskie obrazki. Wada jest taka, że na landszaftach horyzont nie powinien być w połowie zdjęcia. Powinien być albo w jednej trzeciej na dole, albo w jednej trzeciej na górze. Zależnie co jest ważniejsze - niebo czy ziemia.
    Czwórka - ot po prostu fotka odległego krajobrazu wśród skał. Jeśli tak to ten krajobraz powinien być żyleta ostry.

Domyślnie

horyzont powinien albo nie powinien... znam tę zasadę ale tutaj nieco celowo od niej odchodzę zwłaszcza, że ów horyzont jest urozmaicony wystającymi tu i ówdzie skałami, drzewami itp. Ale oczywiście opinię przyjmuję i szanuję.

Tak to są Rzędkowice - i teraz i poprzednio.

A te czerwone plamki niech będą zapowiedzią serii "wspinaczkowej"

Dzięki za wszystkie komenty

Uprawnienia umieszczania postów