Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ola...

Domyślnie Ola...

Nie często podejmuję próby zrobienia zdjęć starszym modelkom, tym razem jednak spróbowałam...
    ... jak wyszło sami oceńcie...wszelkie porady mile widziane...te studyjne jak najbardziej też , bo jednak łatwiej mi się robi przy świetle zastanym...
    ...tu zamieszczam 3 zdj a jak ktoś ma ochotę na więcej to zapraszam na bloga...http://agnieszkagiza.blogspot.com/

Domyślnie

Jedynka się nie wyświetla, a z pozostałych to trójka bardzo mi się podoba. Bardzo dobrze skadrowane, podobno z papierosem nie za bardzo się pstryka, ale tu wyjątkowo robi nastrój wydaje się, że zdjęcie ma lekko niebieski odcień? ale może tak miało być No i oczywiście piękna modelka
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jak odświeżyłem to jedynka się otworzyła Jest bardzo dobrze Aga

Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Jedynka się nie wyświetla, a z pozostałych to trójka bardzo mi się podoba. Bardzo dobrze skadrowane, podobno z papierosem nie za bardzo się pstryka, ale tu wyjątkowo robi nastrój wydaje się, że zdjęcie ma lekko niebieski odcień? ale może tak miało być No i oczywiście piękna modelka

Dziękuję ślicznie nie wiem czemu się nie wyświetla...wrzucę ją jeszcze raz....Co do niebieskiego koloru?...to u mnie napewno go nie widać...proszę niech ktoś jeszcze napisze swoje odczucia co do odcienia na 3 bo ja juz sama nie wiem...monitor mam skalibrowany a ciągle się stresuję tym kolorem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Jak odświeżyłem to jedynka się otworzyła Jest bardzo dobrze Aga

Pzdr.
    No to nie będę wrzucać drugi raz ...a jak odcień na trójce???

Domyślnie

dobra robota dla mnie 3 jest the best!
    Nollaig Shona agus Athbhliain faoi mhaise daoibh

Domyślnie

U mnie 3 jest czarno biała, bez zadnych niebieskosci
    Bardzo ładnie, mam tylko wrażenie ze na 1 skóra wygładzona ciut za bardzo...no chyba że modelka ma taka nieskazitelna cere
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

kolorystycznie trojeczka jest git... zadnych zafarbow... takze nie ma sie czym stresowac co do prac

dla mnie jedynka bardzo na tak, wszystko jest na swoim miejscu... i o tyle fajnie z tym papieroskiem wyszlo, ze dym swietnie wtapia sie w tlo,
    przez co nie jest ono na pierwszy rzut oka takie jednolite

dwojka mi osobiscie nie lezy, patrzec na fote wiem/czuje w ktorym kierunku to mialo isc, ale jest jakies niespojne dla mnie w odbiorze - mimika
    nie wspolgra z zamierzona stylizacja (potargane wlosy etc) i jeszcze chyba pacha to retuszu by byla

na trzy nie do konca lezy mi kadr i zastanawiam sie czy te wlosy na czole nad nosem (ta "przerwa") tworzy dobre wrazenie, natomiast
    modelka mimika mi sie podoba

czekam na wiecej

Domyślnie

Witam, przepraszam za wcześniejsze zamieszanie odnośnie niebieskiego odcienia, ale teraz oglądam u siebie na monitorze i jest wszystko ok!!! , a wcześniej na laptopie z matrycą o wysokim kontraście więc pewnie stąd przekłamanie
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

czy na jedynce nie zapomnialas wygladzic szyji ??
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów