Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Przytul mnie ;)

to
    Gość

Domyślnie Przytul mnie ;)

No tak mi się skojarzyło... to drzewo z lewej "wyciąga ręce" w kierunku tego z prawej

To już ostatnie było, nie zamęczam więcej

Domyślnie

Piękny kadr, ale jak na mój gust za płaski w kolorze.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jchyra Zobacz posta
    Piękny kadr, ale jak na mój gust za płaski w kolorze.
    No to spróbuję jeszcze nad tym popracować Dzięki za wskazówkę!

to
    Gość

Domyślnie

No to teraz wersja "pokolorowana" Mam nadzieję, że nie przesadziłem...

Domyślnie

a od kiedy drzewa zolkna od dolu? chyba odwrotnie... i jescze jest za ciemno na pniu... Tyle odemnie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    a od kiedy drzewa zolkna od dolu? chyba odwrotnie...
    ale promienie popołudniowego słońca wpadają akurat w środkową część kadru

Domyślnie

Mówiąc płaski, miałem na myśli mało zróżnicowany w kolorze. Czyli listek obok listka niewiele się różnił, prawie wszystkie były żółte albo prawie żółte. A w naturze tak nie jest. Teraz zróżnicowanie polega na tym, że na górze wszystkie listki są prawie tak samo zielone a niżej prawie tak samo żółte. Nie o to chodziło. Najgorsze jest jednak to, że pnie zróżnicowały się na zasadzie, sinozielony na górze i magentowy na dole. No jeden pień - powiedzmy przejdzie, bo w przyrodzie prawie wszystko przejdzie. Ale cztery pnie na raz? Czuć lipę

to
    Gość

Domyślnie

Mówiąc płaski, miałem na myśli mało zróżnicowany w kolorze. Czyli listek obok listka niewiele się różnił, prawie wszystkie były żółte albo prawie żółte. A w naturze tak nie jest. Teraz zróżnicowanie polega na tym, że na górze wszystkie listki są prawie tak samo zielone a niżej prawie tak samo żółte. Nie o to chodziło. Najgorsze jest jednak to, że pnie zróżnicowały się na zasadzie, sinozielony na górze i magentowy na dole. No jeden pień - powiedzmy przejdzie, bo w przyrodzie prawie wszystko przejdzie. Ale cztery pnie na raz? Czuć lipę
    ehhhh, takie uroki kolorowania na siłę

Do Krakowa jeszcze prawdziwa jesień nie dotarła, na naturalne pokolorowanie liści trzeba jeszcze parę dni poczekać Na razie tylko kasztanowce zrobiły się brązowe i zaczynają łysieć

Domyślnie

W tym roku nie będzie chyba złotej polskiej jesieni. Zapowiada się zgniła

to
    Gość

Domyślnie

W tym roku nie będzie chyba złotej polskiej jesieni. Zapowiada się zgniła
    No to mnie pocieszyłeś To już mi tylko krakowskie mgły zostaną do focenia

Uprawnienia umieszczania postów