Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Glastonbury Tor

Domyślnie Glastonbury Tor

Zdjęcie z dzisiejszego poranka z przygodami....

Pierwsza przygoda:
    Wstałem o 4:30 i pojechałem...
    Chodzę sobie, szukam miejsca... minąłem już 3 karawany jakichś bezdomnych w karawanach, (Ale Opel Astra na aluminiowych felgach stoi). Szukam miejsca. Mam. Mam gdzie zaparkować. Na wpół ciemno idę... szukam dalej. przeskoczyłem plot i widzę krowy. Myślę sobie: "Na wsi wychowany przez 20 lat krowy się nie boje!" Ale za tej krowy wyłonił się BYK Rozpłodowy!!! Głowa nisko w moim kierunku... kopytem ziemie rwie... a ja w łapie D70 i D200, o statywie nie wspomnę! Mineło 3 sekundy a ja już miałem (chyba) D200 w plecaku, statyw pod pacha, D70 w drugiej ręce... i jakieś 9 sek na 100m... później plot 1,5m (przez plotki chyba niżej) i jestem bezpieczny... Ale miałem stracha... (wiecie kto był zaraz za mną przy plocie? TAK! Byk!)

Druga przygoda:
    Poznałem Davida Clapp-a ubiegłorocznego zwycięzcę Photography of the Year 2009 w kategorii Landscape. Świetny gość! Luzak na maksa... a do tego jaki sprzęt!

Trzecia przygoda:
    Juź jak wracałem mysle sobie, ze nie możne być gorzej... i tak sobie jadę A303 swoja bestia Peugeotem 106 a ty nie mam piątego biegu! Skrzynia mi się wysypała przy 140 km/h! Bezczelna!

Teraz sobie siedzę i popijam pifko 330ml i rozmyślam nad porankiem....
    1)
    2)
    3) A byk się gdzieś czai! (Bonus)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Przekonuje mnie tylko nr 1. Na dwojce nie pasuje mi pierwszy plan, na trojce mz za wasko pokazales te potwory
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Wszystkie 3 są poprawne ale bajbardziej podoba mi się 2jka za wieloplanowość światła i kolorystykę i soczystość.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

mnie się 2 najbardziej podoba , piękne kolory

przygoda z bykiem zabawna , ale pewnie dla Ciebie już znacznie mniej
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

No pewnie ze mniej, zwlaszcza ze na sobie mialem bluze koloru czerwonego
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Mnie też 2 najbardziej się podoba, a najmniej 3.
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Domyślnie

1 i 2 bajeczne, ale 2 zdecydowanie lepsza, piękne barwy.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

..dwójka się podoba proszę Pana...
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    na trojce mz za wasko pokazales te potwory
    Biegnąc w tempie 9s/100 trudno zwracać uwagę na poprawne kadrowanie .
    Co do fot , podoba mi sie dwójka, chociaż jedynka też nie najgorsza.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów