Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Rudzielec w dwóch odsłonach

Witam!
    Moja druga seria zdjęć do oceny. Jak zwykle liczę na spora dawkę krytyki.

1

2

W dwójeczce celowo zostawiłem kępkę włosów pomiędzy policzkiem a ręką.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

"Rudzielec w dwóch odsłonach" na pierwszym zdjęciu ani krzty rudego dlaczego?

Domyślnie

jeżeli już tak podkreśliłeś słowo "rudzielec" w tytule, spodziewałem się bardziej intensywnego koloru. Mam słabość do egzotyki zwanej "rude włosy", a tutaj się rozczarowałem. Popracuj nad kolorkiem włosów jeszcze.
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    "Rudzielec w dwóch odsłonach" na pierwszym zdjęciu ani krzty rudego dlaczego?
    Pierwsze zdjęcie robione było przed farbowaniem Przy wymyślaniu tytułu postu sugerowałem się drugim zdjęciem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachu321 Zobacz posta
    jeżeli już tak podkreśliłeś słowo "rudzielec" w tytule, spodziewałem się bardziej intensywnego koloru. Mam słabość do egzotyki zwanej "rude włosy", a tutaj się rozczarowałem. Popracuj nad kolorkiem włosów jeszcze.
    Wydaje mi się, że ten kolor na zdjęciu najbardziej odpowiada temu "na żywo" więc nie widzę sensu jeszcze bardziej go podkręcać. Dzięki za krytykę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slawek1982-24 Zobacz posta
    Wydaje mi się, że ten kolor na zdjęciu najbardziej odpowiada temu "na żywo" więc nie widzę sensu jeszcze bardziej go podkręcać.
    Bardziej myślałem o czymś takim:

Twoje kolory może i naturalne, ale za to blade i pesymistyczne. Może takie pasowałyby do koncepcji, gdyby modelka miała przygnębioną i smutną minę, ale przy radosnej buzi grzechem jest dodawać ponury nastrój. Wtedy całość gryzie się ze sobą. Zdjęcie dodałem podglądowo, słowo i usuwam
    Zwyczajny jak kiełbasa.

Domyślnie

Nie usuwaj. Twoja wizja zdecydowanie ładniejsza od mojej. Postaram się pamiętać o Twoich uwagach następnym razem. Dzięki

Uprawnienia umieszczania postów