Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Oszczędny w słowach
    Miasto
    małopolskie

Domyślnie

..mnie się trójka podoba.....kolor nieba ...

pozdro
    Nikon + Nikkory

Domyślnie

Widzisz, a ja myślałem że to właśnie najsłabsza część tej foty

Domyślnie

Jako ze nie przepadam za Fishem to 2 i 3 z naciskiem na 3.....bardzo fajny klimat!

Domyślnie

No po prostu nie moglem się oprzeć! Jakoś ciemniej wyszło ale nie taki miałem zamiar. Jak zobaczyłem zdjęcie po prostu taki kadr od razu tam widziałem... z niebem tez trochę pomajstrowalem... Moim zdaniem jest to zdjęcie (oraz miejsce) warte powrotu... (i dla oglądających i dla fotografa)

Ponadto na 2 i 3 masz duzo syfkow. (Matryca sie klania do czyszczenia albo filtry zaniedbane)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Matryce mam bardziej zasyfioną niż biurko jednak zawsze staram się wszystko wstemplować. A co do Twojej wizji to hmm... w sumie nie jest taka zła Ale ja jakoś wole mega szerokie ujęcia A z niebem faktycznie można było bardziej pokombinować.

Domyślnie

Twoje zdjecie, twoja wizja. Szanuje to. Ale zdjecie moim zdaniem jest naprawde niebagatelne... Postaraj sie bardziej dopracowywac zdjecia, posiedz nad nimi, nikt Cie przeciez nie goni aby wystawiac je na forum (puki jeszcze gorace)...

Osobiscie wrocil bym tam jescze raz WARTO!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

mi najbardziej 2 podchodzi
    bieluś

Domyślnie

3 - only ...
    NIKON

Domyślnie

Trójeczka bardzo fajna.
    Fajny klimat , kolorki ładne.

Pozdrawiam
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów