Mi też brakuje tutaj klasycznie rozmytej wody w takich strumyczkach. Ale + za naturalne kolory.
Szukaj
Mi też brakuje tutaj klasycznie rozmytej wody w takich strumyczkach. Ale + za naturalne kolory.
Bardzo mi się podoba zarówno kadrowo i kolorystycznie.![]()
Długo nie otwierałem ,bo 'mglisty potok "żle mi się kojarzył....
Okazuje się,że ani potok, ani tak do końca zdjęcie nie są mgliste...jakoś śladowowo raczej i może....dobrze.
Dla mnie normalne,poprawne zdjęcie.
Pozdrawiam
Andrzej.
Ładny kadr a zwłaszcza kolory tego zdjęcia, które mnie się podobają![]()
Pozdro. Wojtek
Rzadko komentuje foty bo z czym do ludzi, ale to zdjęcie jest bardzo dobre - kolory zwłaszcza, kadr też ok, fota ma klimat i duży plus za brak rozmytej wody.
D80 + Nikkor AS-F 18-105 VR
Twoje Bieszczady
no to jest świetny kadr , naturalne kolorki ..może brakuje tej rozmytej wody jak wcześniej pisali koledzy , ale i tak wyszło niesamowicie! Pieknie raz jeszcze!
Czytając tytuł miałem nadzieję na więcej mgłyale i tak bardzo dobry kadr i fajne kolorki uzyskałeś.
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Dziękuję za komentarze i uwagi.
Winietka rzecz gustu, mi głównie miała pomóc w poskromnieniu moim zdaniem odrobinę za jasnej góry zdjęcia. Wydaje mi się że nie zaszkodziła. Spróbuję jeszcze obrobić bez winiety.
Jeśli chodzi o rozmytą wodę, niestety nie miałem statywu ani szarego filtra. Następnym razem postaram się zabrać.
podoba mi się, ale liczyłem na więcej tej mgły. i o ile się nie mylę to jest w drodze do Doliny 5 Stawów![]()
pozdrawiam, Łukasz
Skontaktuj się z nami