Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie I have a dream...

Robione na lapku więc z kolorami może być różnie. Gdyby ktoś pomógł to byłbym bardzo wdzięczny.
    *
    *

Dziękuję
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

Nie zazdroszczę takiego snu Dół za ciemny, z nieba można by coś wycisnąć. Kadr też nie jest zbyt powalający. 50:50 nie jest korzystny w tym przypadku
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

No z tym balonem bardzo ladnie ale co do wykonczenia zdjecia to mam pewne watpliwosci.....glownie ciemnica na podlodze a za jasno na niebie....no i ciac powyzej balonu tak z centymetr albo sporo dolu i zostawic tylko troche....

Domyślnie

Troszke sie boje Tobie pisac o kolorach bo tez lapek. Niebo widze takie nijakie troche. Chmurki zbyt malo widoczne a i podloga zbyt ciemna i bez zycia. kadrowo nieco przydlugasnie to wyglada teraz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotokornik Zobacz posta
    Gdyby ktoś pomógł to byłbym bardzo wdzięczny.
    Chętnie.
    Ale skoro prosisz o ewentualne sugestie co do obróbki to postaw gdzieś większy jpg lub rawa. Znaczki pocztowe ciężko się obrabia
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Mz dół za ciemny, góra za jasna, trzeba to wypośrodkować i będzie dobrze. Balon mało widoczny, na pierwszy rzut oka zobaczyłem syfek z matrycy.

Domyślnie

[QUOTE=gripens;1491974]...................trzeba to wypośrodkować i będzie dobrze...........QUOTE]

Oj co do prostowania to sie nie zgodze

kulten
    Gość

Domyślnie

Można pomyśleć o kwadracie w tym wypadku. Dla mnie góra ok bo dzięki temu balon dobrze się wyróżnia. Ale dół faktycznie cierpi na niedostatki światła mz.

Domyślnie

to było tak wybitnie niedoświetlone, naet najnowszy gimp nie pomógł, chciaz u mnie bylo jasno, ale to pewnie przez lapek na ktory jestem skazany
    full wersja
    D3100+kit | 50 f/1.8 | 70-300 f/4-5,6 G ED VR | FIRST C3550 | Nissin Di466 i różnego innego złomu pełno...
    Never back down!

Domyślnie

szara ramka mnie dołuje
    f90x+mb10, tak. 50/1.4, Σ 24-70mm/3.5-5.6, J. 135/3.5, pentax me super, petri 28/2.8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów