Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Dwie Panoramy....

Dwie panoramy ponownie z innej beczki ale z tego samego pleneru z "TWA"
    Ten sam dzien i tak rozne warunki.....to jest Irlandia moi drodzy

Prosze o konstruktywne gwiazdki oraz punkty za "ekspozycje" Wierze ze gwiazdki pomoga mi poprawic bledy a oceny podpowiedza co mam robic

1.

2.

Domyślnie

Zarówno pierwsza jak i druga panorama mi się podoba. Na fot. 2 fajnie nad oceanem w oddali słońce się przebija.
    Od razu widać że to Irlandia na jedynce flaga na zamku a dwója wiadomo jedno z najbardziej popularnych miejsc
    Ten zamek to znajduje się w okolicach klifow bądź w drodze pomiędzy Galway a klifami ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob123 Zobacz posta
    Ten zamek to znajduje się w okolicach klifow bądź w drodze pomiędzy Galway a klifami ?
    Ten zamek jest w Kinvara, miejscowosci polozonej wlasnie w drodze z Moherow do Galway......

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

obydwa zdjęcia fajne kadrowo i kolorystycznie....choć 2 bardziej się podoba dzięki tej przestrzenności
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Obie są dobre, tak bez ściemy, jednak dwójka bardziej mi sie widzi, czuć ogrom moherów

Domyślnie

dwojeczka naj, ale jedynce tez nic nie brakuje

Domyślnie

Obie panoramy świetne, bardzo fajne kolory. Mi bardziej podoba się 1., zamek bardzo dobrze się komponuje w otoczenie albo na odwrót

Domyślnie

Obie panoramki fajnie zrobione.
    Na pierwszej, dla siebie przyciemnił bym podłogę.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Ciesz sie ze sie podobaja.......zastanawialem sie czy nie dac tego w osobnych watkach......
    Mam podobne odczucia co do dwojki.....jest czuc ten ogrom!

Domyślnie

Dwojeczke bardzo naturalnie widze. I ta akurat podoba sie bardziej. No to jest piekna fota normalnie no...
    Naprawde swietna!!!

PS: 1-ka za Marcinem.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów