najkrotszy dzien w roku *)
Dziekuje i zapraszam do konstruktywnej krytyki
Dziekuje i pozdrawiam
Michal
*) znalezione podczas porzadkowania zdjec na dysku
Szukaj
najkrotszy dzien w roku *)
Dziekuje i zapraszam do konstruktywnej krytyki
Dziekuje i pozdrawiam
Michal
*) znalezione podczas porzadkowania zdjec na dysku
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Fajnie,z e sie znalazlo. Bo jest moizm zdaniem bardzo dobre. Czuje sie zimny dzien patrzac na ten kadr. Chlodna kolorystyka i ladna kompozycja, do mnie bardzo trafilo.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Dałbym naprawdę tylko odrobinę kontrastu.
Moim zdaniem wzmocniło by to przymrozek na pierwszym planie.
Podoba mi się ta jemioła na drzewach - wyglada jak bombki na choince.
Bez rewelacji jeżeli chodzi o motyw, ale to co pokazałeś jest poprawne.
Bardzo ładne, proste zdjęcie, bez udziwnień, ale podoba się.
zwyczajne dobre w kadrze , po prostu dobre zdjęcie![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Ładna fota, do mnie trafia![]()
Fotografia bardzo dobra technicznie BZU*.
*)Bez Zbednych Ulepszen
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Niby nic, a jednak jest ładnie, tak plastycznie.
Moim zdaniem przyciemnienie drzew znacznie poprawiło by odbiór.
Dobrze, dobrze. Aż za naturalnie (ja tak nie potrafię). Ale dodać trochę kontrastu by nie zaszkodziło. A może po prostu za jasno?
Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5
dzieki za komentarze
na ich podstawie wyszlo cos takiego (wiem, ze byly glosy, aby nie ruszac - wiec jesr ruszane i nie)
szczeze? to bardziej jestem przekonany do pierwszej wersji...
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Skontaktuj się z nami