Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

WITAM! Też się zastanawiam nad kupnem Tokina AT-X 124 AF PRO DX II, może ktoś posiada jakieś konkretne info o tych zmianach jakie wprowadzono w II wersji.
    bo wiadomości i opisów tego obiektywu jest rzeczywiście bardzo mało.
    thorgal i co zdecydowałeś się? ja znalazłem sklep w uk http://www.onestop-digital.com/catal...roducts_id=500
    myślę że dobra cena (funt kiepska stoi) natomiast nie wiele wiem o tym sklepie i jak wygląda sprawa z przesyłką do Polski.
    może jakieś info od znawcy tematu?

pozdrawiam Piotr
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

piter 78,

zdecydowałem, że póki co przeczekam.
    Jak będzie coś więcej wiadomo o tym szkle może się na niego pokuszę, szczególnie za taką cenę.

Domyślnie

Zaczynaja się pojawiać i w kraju kwitnącej Lipy - np. w ecyfrowe.pl

Domyślnie

te szkło jest już dostępne w Polsce od kilku miesięcy, jak nie dłużej, więc bez problemu można jest je nabyć, gorzej pewnie w lokalnych sklepach,
    ale ja teraz chciałbym zaproponować może coś jaśniejszego a mianowicie Tokina 11-16mm f/2.8 cena ok 450€ w UK, w Polsce ok 2600zł
    Ja już prawie jestem na nie zdecydowany, jak myślisz thorgal? może mniejszy zakres ogniskowej, ale za to te 2.8 a cena nie wiele wyższa od 12-24

pozdrawiam Piotr
    Pozdrawiam Piotr

Domyślnie

no fajne te swiatlo ale chyba bedzie mi brakowalo te 20, 24.
    potrzebuje dobry szeroki kat do 20, 24 bo dalej mam dopiero 50 i w obwodzie 18-200vr, ktory jest

Domyślnie

mial ktos na zywo w rece okazje pobaic sie wersja I i II ?? i czy warto doplacac do wersji II ?
    D90, D50, N35 1.8, N50 1.8, N85 1.8, T17-50 2.8, SB-900, Grip Alpha i dużo dupereli

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów