Nikkor 50/1,8 pokazał swoje bokeh'owe mankamenty, ale mimo tego twoja obróbka i kadry są niezwykle urocze.
Tylko 5-tkę przekonwertowałbym do b/w bo drażnią mnie te niebieskie kropki na niebie.![]()
Szukaj
Nikkor 50/1,8 pokazał swoje bokeh'owe mankamenty, ale mimo tego twoja obróbka i kadry są niezwykle urocze.
Tylko 5-tkę przekonwertowałbym do b/w bo drażnią mnie te niebieskie kropki na niebie.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
W tym miejscu zdjęcia zawsze wyglądają jakoś tak bajkowo. Chyba przez te drzewa.
Chodzi o obróbkę czy zdjęcia?![]()
Światło dzienneNa placu zabaw.
downunder, ART69, mrcll, Crease, pinokio, myfriend, MadOnion dziękuję wam za wszystkie komentarze.
Bokeh na pierwszych zdjęciach wywołuje skrajne odczucia. Nie którym się podoba, a innym nie. 1 to crop i chyba przez to jest na niej tak widoczny bokeh. Nie mniej dziękuję za opinię. Spojrzałam na swoje zdjęcia z innej strony.
Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
bardzo klimatycznie - jak zawsze u Ciebie - jednak wolę Twoją córcie w kolorach![]()
Skontaktuj się z nami