Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Oliwka

Domyślnie Oliwka

Dawno nic nie pokazywałam. Korzystałyśmy z ostatnich ciepłych dni. Efekty poniżej.
    Sprzęt D40+50'tka. Wzięłam do serca rady i staram się nie robić wszystkiego na 1.8 :P

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Pytanie o obróbkę : jak wam się widzi? taki mały eksperyment.

Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jak dla mnie piękne zdjęcia - podziwiam
    Nikon Fx

Domyślnie

Śliczna, albumowa 1, b. dobra 5, ale MZ najlepsza 6. Natychmiast skojarzyło mi się z Alicją w zaczarowanym ogrodzie. Śliczna minka na 2 skaszaniona przez paskudny pierścionkowy bokeh 50'tki, strasznie odciąga wzrok. Może ociupinkę blura na tło? 3 i 4 jakoś do mnie nie gadają. A obróbka w zapytaniu mi się widzi...
    Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX

Domyślnie

Bardzo fajne fotki...najbardziej przypadla mi do gustu jedynka za piekne oczeta A bokeh to fakt nachalny i odwraca uwage od modelki.
    Pozdrawiam

Domyślnie

1 i 2 wymiata
    BW jakoś do mnie ta obróbka nie przemawia, ale pamiętaj, że to są Twoje zdjęcia i Tobie mają się podobać.
    No i ostatnie tez jest super

Domyślnie

Na kiepskim monitorze w pracy ciężko mi ocenić kontrast i kolory, natomiast 1, 2 i 6 są fajowe Eksperyment nieco monotonny Pzdr.

Domyślnie

Jakie śliczne zdjęcia... napisz proszę, czy 1 i 2 były czymś doświetlane??

Domyślnie

b. ladna seria,1 b.dobra, 2 leciutko do wyprostowania, 3 i 4 wydaje mi sie ze twarz leciutko przeswietlona (albo to moj laptop...), 5 lepsza od 6 b&w, a obrobka fajna na bonusie
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

1,2 superowe, bardzo sie podobaja
    | Nikon |

Domyślnie

Bardzo fajny secik, co do rozpraszającego uwagę bokeh to już było napisane, a obróbka eksperymentowa bardzo mi się podoba, czym doświetlane?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów