Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Governer's Rock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Noo...teraz przynajmniej wiem co mam dalej robic z tym zdjeciem
    No i o to chodzi!

A zdjecie....zyskalo!

Domyślnie

Zyskało zdecydowanie...Kolor jest OK,może jeszcze deko zbyt kontrastowe,ale to jest to...tak trzymaj...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mam dwa zastrzezenia: zbyt duzy kontrast, cienie staly sie czarne. Po drugie, wydaje mi sie, ze widac slady poprawiania kolroow na drugim brzegu w koronach drzew. Byc moze to tylko takie wrazenie, ale mz wyszlo to troszke nienaturalnie, jakbys nakladal ten kolor pedzlem. Kadrowo mi sie podoba, fajnie wyszla takze woda.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Trochę za ostre światło miałeś i stąd te mankamenty dodatkowo podbite obróbką ale i tak jest ok. Fajne to uschnięte drzewko.

Domyślnie

Dwójka jak najbardziej w porządku, kadrowo i kolorystycznie

Domyślnie

Poprawiona wersja bardzo fajna, podoba mi się

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

A ja osobiscie nie wiem co o tym sadzic wiec wystawie tylko ocene: *, 10, rewelacja!

Naprawde nie wiem co mam napisac pod zdjeciem. czegos Mi brakuje a zarazem wszystko jest... nie wiem.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo fajne zdjęcie, lepsza wersja po poprawkach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastian Kraus Zobacz posta
    A ja osobiscie nie wiem co o tym sadzic wiec wystawie tylko ocene: *, 10, rewelacja!

Naprawde nie wiem co mam napisac pod zdjeciem. czegos Mi brakuje a zarazem wszystko jest... nie wiem.
    Hehe*, 10,...
    Ja mam wlasnie podobne odczucia. To chyba brak wypelnienia kadru czyms w podlodze.
    Dziekuje wszystkim i pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów