Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie D90 jaki polecacie statyw

pomóżcie doradzic jaki kupic statyw w umiarkowanej cenie do d90 i 18-105, statyw musi byc w miare lekki na piesze wedrowkii zeby byltez maly po złożeniu

Domyślnie

Cześć

Ja mam D90 z podpiętym N18-70 i podpinam to do Velbona Sherpa 600 - jestem bardzo zadowolony, testowany w górach itp. Działa.

Pozdrawiam
    Maciej
    D90 + utensylia fotograficzne

Domyślnie

To co mam w stopce. Niedrogi, w miare solidny, niewielki po zlozeniu i lekki
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Ja również stałem przed wyborem statywu, pod uwagę wchodził slik 330 DX/340DX no i Velbon sherpa 600R

wybrałem velbona, tylko z tego powodu, że jest wyższy..
    ale nie żałuję i polecam gorąco
    Nikon D90 + 18-105 VR + 70-300 VR + 35/1.8 (w miarę możliwości aktualizowane

Domyślnie

Polecam Velbona Sherpa 600
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

Rozmowny Awatar Articool
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki/Radomsko

Domyślnie

Nie wiem jaka jest dla Ciebie cena umiarkowana, ale ja Ci polecam Benro A-300EX + BH-0. Taki zestaw sobie zakupiłem i jestem mega zadowolony.

Domyślnie

jeśli mały po złożeniu to 4 sekcyjny, jeśli ma być wygodny w użyciu, to na tyle wysoki, abyś nie musiał sie zbytnio schylać podczas kadrowania, a jeśli do perspektywy żaby, to z odpowiednia kolumną oraz wygięciem nózek. Warto imho, żeby głowica była wymienna.
    pzdr. Bo.

Domyślnie

Przepraszam, że "podłączę" się pod wątek, ale jak się ma Velbon Sherpa 600 do 803? Niestety dla mojej Hamy za 50zł body ze szkłem + lampa to o wiele za dużo. Wiem, że 600 i 803 różnią się głowicami, 803 ma kulową, ale może miał ktoś z Was do czynienia z obydwoma statywami i wie jaka jest różnica w praktyce? Czy któryś z nich jest bardziej stabilny, czy ma lepszą głowicę itp.? Chodzi mi po prostu czy warto dopłacić do 803.

Domyślnie

A ja Ci polecę to co mam w stopce, fajny zestawik i mnie odpowiada. Ogólnie co z firmy Benro wybierzesz, to będzie dobre. Pozdrawiam
    N D90 | N18-105/3.5-5.6VR | N50/1.8 | Metz 48 AF-1 CLS | Benro A500EX + BH-1 | 2xHoya | NaneuPro Alpha upolowane

Domyślnie

Polecam GoldPhoto YH324 http://fotozakupy.pl/oferta/produkt,6262s
    I głowicę GoldPhoto YH420 http://www.foto-tip.pl/sklep/glowica...420-p-528.html
    Od roku mam ten zestaw i sprawuje się świetnie. Wygląda to to jak Manftotto a cena duuużo niższa.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów