Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Kasia...

Domyślnie Kasia...

Witam, czy taki kadr nie jest za ciasny? czy głębia ostrości nie powinna być większa? i czy nada się BW proszę o opinie

Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jak dla mnie ostrość o.k. Kadr w sumie też , ale z prawej strony ciasno troszku. Fajne BW imho ...
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Zdjęcie super ... co do kadru to ja nawet bym je przyciął, tzn wyciął "luzy" koło butelki

Domyślnie

Może ktoś się jeszcze wypowie konstruktywnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Może ktoś się jeszcze wypowie konstruktywnie
    Nie za bardzo umiem konstruktywnie, bo sam stawiam pierwsze kroki w portrecie
    Ogólnie ładne zdjęcie, ostrość gdzie trzeba, kompozycyjnie też OK
    Pokaż kolor, bo może będzie jeszcze lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Nie za bardzo umiem konstruktywnie, bo sam stawiam pierwsze kroki w portrecie
    Ogólnie ładne zdjęcie, ostrość gdzie trzeba, kompozycyjnie też OK
    Pokaż kolor, bo może będzie jeszcze lepiej
    Dzieki za komentarz, a co do koloru to błyskane wbudowaną lampą i nie wiem czy się nada ale póżniej spróbuję wstawić.

Domyślnie

Sam kadr bardzo udany. Natomiast wykonanie wskazuje na raczej albumowe przeznaczenie tego zdjęcia. Za mocne światło lampy, twarz aż się świeci, do tego ostre cienie pod brodą i na bluzce dziecka. Co do głebi ostrości jest dobrze, choć nie zaszkodziłaby ciut większa głebia aby złapać w ostrość drugie oko
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Sam kadr bardzo udany. Natomiast wykonanie wskazuje na raczej albumowe przeznaczenie tego zdjęcia. Za mocne światło lampy, twarz aż się świeci, do tego ostre cienie pod brodą i na bluzce dziecka. Co do głebi ostrości jest dobrze, choć nie zaszkodziłaby ciut większa głebia aby złapać w ostrość drugie oko
    Dzieki za odpowiedź, to, że lampa wbudowana się nie nadaje to już wiem i tak błysk był na -1, chodziło mi głównie o kadr i GO...

Domyślnie

B. fajne! remiksson - dlaczego mocny flash miałby oznaczać albumowe przeznaczenie zdjęcia? Terry Richardson by się nie zgodził

Domyślnie

Swietne. Dzieci jednak sa doskonalym materialem na modela na zdjeciu. Milion emocji i sposobow ich wyrazania na minute

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów