Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Synek wydmowo...

Witam!
    To moje pierwsze zdjęcia w tej kategorii.
    Zapraszam do oglądania.
    Wszelkie opinie mile widziane.

1

2

Pozdrawiam

Domyślnie

no szczerze mowiac uczepil bym sie tego synka zdjecia poprawne
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

A to nie jest dziewczynka czasem?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek222 Zobacz posta
    A to nie jest dziewczynka czasem?
    Witam.
    Jak mi do tej pory było wiadomo jestem szczęśliwym ojcem dwóch synów (jeden na zdjęciach powyżej).
    Do pomyłek jestem przyzwyczajony .
    A jak zdjęcia?

Domyślnie

Mi się podoba kolorystyka. Na #1 centralny kadr, dlatego bardziej podoba mi się #2. Ogólnie, fajne

Domyślnie

No to przepros od nas synka a zdjecia tak jak mowie poprawne dobrze doswietlone, moze centralne ale za to mile w odbiorze...
    D80: N 50 f/1.8; S 70-200 f/2.8; T 17-50 f/2.8; T 11-16 f/2.8; S 85 f/1.4; SB600; SB 900; ( i trochę studia)

Domyślnie

zdecydowanie 2 lepsza od 1, gdyby jeszcze troszkę przesunąć aparat w lewą stronę... odnośnie 1, lubię zdjęcia zrobione za "krzaków", liści z małą GO, ale w tym przypadku wyszło IMHO niekorzystnie, sylwetka chłopca została "poprzecinana"
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Crease Zobacz posta
    zdecydowanie 2 lepsza od 1, gdyby jeszcze troszkę przesunąć aparat w lewą stronę... odnośnie 1, lubię zdjęcia zrobione za "krzaków", liści z małą GO, ale w tym przypadku wyszło IMHO niekorzystnie, sylwetka chłopca została "poprzecinana"
    Crease - specjalnie dla Ciebie wykarczowałem krzaki z 1 (niestety kadr bez zmian ) i przesunąłem aparat w lewo na 2.
    Mam nadzieję, że w jakimś stopniu odrobiłem zadanie .
    Pozdrawiam

1 bis

2 bis

Domyślnie

hehe, no teraz 2 świetna, a 1 lepsza niż na początku, a propos co za poświęcenie wrócić w to samo miejsce i zrobić fotki jeszcze raz
    D80 + N50 1.4G + N18-70 + S10-20 + SB800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Crease Zobacz posta
    ...a propos co za poświęcenie wrócić w to samo miejsce i zrobić fotki jeszcze raz
    Pikuś! Toż to tylko 600km .

Uprawnienia umieszczania postów