Close

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 139

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Marek, ja ogólnie jestem zdania, że to dobry pomysł - o ile mnie pamięć nie myli to ktoś go już poruszył i chyba z jakiegoś powodu umarł.
    No to próbujmy, ja zamieszam.

Domyślnie

Kto rano wstaje...
    Ten chodzi cały dzień niewyspany
    A zdjęcie no cóż, słabo

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarek76 Zobacz posta
    Kto rano wstaje...
    Ten chodzi cały dzień niewyspany
    A zdjęcie no cóż, słabo

.. a cały post czytałeś?

Domyślnie

gwiazdki juz były i do tego anonimowe, było przez to sporo nieporozumień, odgrywania sie za złe recenzje - mysłę że nie ma sensu wracać do podobnej skali ocen lub jakiejkolwiek skali punktowania - sądzę ze kto ma dość odwagi aby napisać co myśli o zdjęciu to to zrobi

a fotka wiadomo - kosz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    gwiazdki juz były i do tego anonimowe, było przez to sporo nieporozumień, odgrywania sie za złe recenzje - mysłę że nie ma sensu wracać do podobnej skali ocen lub jakiejkolwiek skali punktowania - sądzę ze kto ma dość odwagi aby napisać co myśli o zdjęciu to to zrobi
    Podpisuje sie. Najlepsze sa oceny opisowe, w szkole rowniez!
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Mi wystarczy za przykład plfoto gdzie dzięki skali ocen np takie mega gnioty jak pana The profesora non stop są na szczycie.

Dlatego ja przyklaskuję idei tylko ocen opisowych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mark Kowalczyk Zobacz posta
    No to próbujmy, ja zamieszam.
    Marku ... i tego właśnie chyba najmniej tu potrzeba - mieszania.

Świadomy fotograf i tak wie kiedy mu słodzą przy gniocie, a kiedy mu dowalają przy dobrej pracy, bo jest własnie świadomy tego co pokazał.

Domyślnie

Proszę moderatora o usunięcie całego postu, mam wrażenie, że po poście kultena dyskusja zejdzie w złą stronę a pewnoś, że w dziale krajobrazu nie ma dla niej miejsca.

Domyślnie

Marku...jak porównuje do Twoich poprzednich serii z Tatr to to zdjęcie jest najsłabsze. Głównie przez tę gałązkę
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Proszę moderatora o usunięcie całego postu, mam wrażenie, że po poście kultena dyskusja zejdzie w złą stronę a pewnoś, że w dziale krajobrazu nie ma dla niej miejsca.

Ale przecież o to Ci chyba Marku chodziło:

... no dobra Szanowni Koledzy "test" zdany, miał byc to przyczynek do dyskusji o pozytywnych ocenach zdjęc, które na to niezasługują, częśc i w tej mz forumowo elitarnej kategorii. Luźny pomysł, może wprowadzenie skali ocen wymiernych, liczbowych wniesie większą czytelnośc w oceny, a i dla ocenianego autora będzie przejrzystą wskazówką. Forma opisowa ocen oczywiście zawsze mile widziana. Pozwoliłem sobie na taki temat bo często sam nie oceniam pokazanej fotki opisowo, z różnych przyczyn, a myslę, że autor nawet gniota zasługuje na ocenę. Mniej byłoby sytuacji np 100 odwiedzin i zero ocen . Podziwiam Wasz takt i kulturę, w ocenie tego co pokazałem, ja właśnie bym taki post o..ł, ale gdyby forma szkolna była akceptowalna, napisał krótko 1,1,1.

Pozdrawiam i liczę na Wasze opinie.

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów