Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: taki obrazek

Domyślnie taki obrazek

Wyjechał jak zwykle na rowerku, niebo było całkowicie zasnute chmurami, aż tu nagle zakukało słoneczko, a że było już bardzo nisko to zajrzało dosłownie na 5 minut i schowało się za horyzontem. Na szczęście udało mi się ten moment złapać bo zawsze próbuje mieć przy sobie aparat

Pytanie... co Wy na to?

D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Mnie sie podoba, jest ładnie kolorystycznie i kadr tez niczego sobie.

Domyślnie

Dzięki Locter, jesteś pierwszą osobą która skomentowała myślałem że tylko ja mam dzień za noc, a jak się okazuje jeszcze ktoś się trafił
    dzięki jeszcze raz

Domyślnie

Niebo miales znakomite no i ladnie je pokazales!
    Troche zbyt duzo zabiera pierwszy plan.....przyslonil to co naprawde jest piekne!
    No a syfa na matrycy to mogles wystemplowac

Domyślnie

o rzesz w mordę, jaka ja bym tego syfa widział to bym go rach ciach ciach! ale mam monitor bardzo brudny i nie zauważyłem (między innymi przez to forum )
    bardzo proszę na syfa uwagi nie zwracać, to pospolity gnojek jest

Domyślnie

Trawki ładne,ale jak już wspomniano,zabrały 1/3 kadru,a reszta tak średnio czytelna....
    Ja,akurat,nie trawię "rozjechanego",od szerokiego kąta,kadru na brzegach...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

I taki o to piekny obrazek. Brakuje mi odrobine ostrosci... reszta jest OK, no moze poza tym gnojkiem pospolitym
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Tematyka w oddali niezbyt atrakcyjna, za to ladny kadr i bardzo kreatywne swiatlo.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Dzięki za komentarze,
    Odnośnie LD, miałem taki zamysł żeby zostawić tam krzaczory, dopiero teraz widzę że jest ich zbyt dużo.
    Właśnie teraz zauważyłem że w moim d300 mam czyszczenie matrycy wyłączone i stąd ten syfek.
    pozdrawiam!

kulten
    Gość

Domyślnie

Kolorystycznie bardzo dobrze i naturalnie i to stanowi główny atut pracy. Ale za ciemno w wielu miejscach na linii horyzontu a już zwłaszcza z lewej strony. Ponadto na wodzie z lewej strony też jest coś bliskiego przepału. Kadrowo faktycznie nieco brakuje oddechu ale źle nie jest.

Uprawnienia umieszczania postów