Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Rajd Orlen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KozaK Zobacz posta
    Tomder - każdy ma swój punkt widzenia. Dla mnie istotne było złapanie momentu, w którym samochód uderza "dziobem" w podłoże. Gdybym chciał pokazać, że samochód mknie, ustawiłbym się nieco z boku i robił na dłuższym czasie.
    Tak też pomyślałem i napisałem " iż zamierzeniem autora było złapanie tegoż momentu"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jarkko Zobacz posta
    W poprzednim poście napisałeś ogólnie o samochodach na tych zdjęciach. Jakby były pokazane statycznie, a tak nie jest. Stąd to moje pytanie Ujęcia bardzo sympatyczne. Autor nie od dziś pokazuje ciekawe, dynamiczne i świetne jakościowo zdjęcia. Mam nadzieję że zawita na dolnośląski - to już niedługo
    Owszem pisałem ogólnie o samochodach. Podparłem się tylko na przykładzie zdjęcia nr.9. Ale jak sam autor stwierdził była to jego wizja zatrzymania ruchu. Ja wolałbym ażeby na innych zdjęciach (oprócz tych z brodu) widać było większą dynamikę kół. Każdy ma swoją wizję, ja nie mówie ,że te zdjęcia są złe. Są dobre i bardzo dobre. Sympatyczne kadry i jakośc bez zarzutu. Jak sam autor stwierdził "każdy ma swoją wizję ruchu.
    Pozdrawiam

Domyślnie

3 sie wyroznia jak dla mnie, reszta tez ok.
    NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG

Domyślnie

Ciekawe spojrzenie na dynamikę tematu. Moim faworytem "kosiarz trawników" czyli 3, świetnie uchwycony moment. OS Bród również ciekawy 1, 5, 7, choć to chyba najbardziej popularne miejsce tego rajdu. Jeśli w przyszłym roku będzie przez rzeczkę przebiegał rajd to trzeba spróbować tam być. Może inna pogoda da inne spojrzenie na ten przejazd. W tym roku pogoda dopisała, więc kolorki bez zastrzeżeń. Akcje trzyma rónież 10.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów