Szukaj
Coś te samochody zostały "uśpione" a raczej zamrozone w ruchu ...NP. zdjęcie nr 9. Kuzaj jechał z predkością około 90=moze ponad 100 km/h. A tu widzimy całkowicie zamrozony samochód.
Tomder - każdy ma swój punkt widzenia. Dla mnie istotne było złapanie momentu, w którym samochód uderza "dziobem" w podłoże. Gdybym chciał pokazać, że samochód mknie, ustawiłbym się nieco z boku i robił na dłuższym czasie.
W poprzednim poście napisałeś ogólnie o samochodach na tych zdjęciach. Jakby były pokazane statycznie, a tak nie jest. Stąd to moje pytanieUjęcia bardzo sympatyczne. Autor nie od dziś pokazuje ciekawe, dynamiczne i świetne jakościowo zdjęcia. Mam nadzieję że zawita na dolnośląski - to już niedługo
![]()
Owszem pisałem ogólnie o samochodach. Podparłem się tylko na przykładzie zdjęcia nr.9. Ale jak sam autor stwierdził była to jego wizja zatrzymania ruchu. Ja wolałbym ażeby na innych zdjęciach (oprócz tych z brodu) widać było większą dynamikę kół. Każdy ma swoją wizję, ja nie mówie ,że te zdjęcia są złe. Są dobre i bardzo dobre. Sympatyczne kadry i jakośc bez zarzutu. Jak sam autor stwierdził "każdy ma swoją wizję ruchu.
Pozdrawiam
Dobra robota. Tylko dwójka mi się jakoś słabo podoba.
Skontaktuj się z nami