Szukaj
Super
Hmmm a ja mam mieszane uczucia ... . Napiszę tak do kolan fajnie (udało Ci się ładnie zamrozić skok) a wyżej już mi się nie podoba.
A ja nie widzę tu portretu
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Fakt. Malo portretu. Bynajmniej ja inaczej "czuję" portret. Pozdrawiam!
ja też nie widze tu portretu, poza tym poza modelki taka, że zacząłem się zastanawiać czy modelka ma biust?
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Jak zwykle napiszę, że się nie znam, ale w takim ujęciu modelka ma strasznie krótkie i krzywe łapki jak Muminek
NIEWIELE UMIEM. Chcę umieć więcej! Krytykuj i oceniaj. Byle konstruktywnie!
na razie D80 + Tamron 28-75 F/2.8 + Metz 48 AF-1
Dzięki za wszystkie konstruktywne uwagiJeśli moderatorzy uważają, że umieściłem w złym dziale, to proszę o przeniesienie.
remiksson - faktycznie na tym zdjęciu biust jest mało wyeksponowany, ale że to forum fotograficzne a nie erotyczne uwagi nt. urody modelki uważam za co najmniej niestosowne. Jeśli szukasz biustów na pewno lepsze efekty przyniesie Ci wpisanie hasła 'tits' w google.
Zdjęcie "radość z życia" lub "radość z wakacji" jak dla mnie zdjęcie raczej do albumu prywatnego .
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
album ale nie musisz sie go wstydzić
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
Skontaktuj się z nami