Close

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 222

Wątek: D3s

Domyślnie

To ja wolalbym juz 9fps przy 14/16 bitach, powiekszony bufor, lepsze ulozenie punktow AF, ogolnie lepszy AF, wbudowane Wifi i GPS. Czy o czyms jeszcze zapomialem? Acha, no i cena tak ok. 5tys

Domyślnie

a moze frytki do tego ?

Domyślnie

Trzymak na frytki? Swietny pomysl! Tego jeszcze nikt nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    To ja wolalbym juz 9fps przy 14/16 bitach, powiekszony bufor, lepsze ulozenie punktow AF, ogolnie lepszy AF, wbudowane Wifi i GPS. Czy o czyms jeszcze zapomialem? Acha, no i cena tak ok. 5tys
    Ale to w większości już jest. Przecież 9fps w 14 bitach z pełnym pomiarem światła i AF dla każdej klatki działa w D3 od początku. Bufor można powiększyć, jeśli tylko ktoś tego potrzebuje. Rozkład punktów AF to kwestia gustu, bo jest to puszka reporterska i mało kto zajmuje się super precyzyjnym kadrowaniem podczas robienia zdjęć. Nie bardzo wiem, czego jeszcze można chcieć od tego AF - co ma być tam lepsze? A reszta nie jest potrzebna każdemu, więc po co to na stałe pakować do puszki? No może tylko te świeże frytki kuszą.
    Jacek

Domyślnie

Filmy najważniejsze bo bez filmów się nie sprzeda

Domyślnie

No nie mowcie, ze D3 jest puszka doskonala. Dawac tu liste zyczen, co mozna poprawic lub dorzucic (z sensem):

Domyślnie

No nie mowcie, ze D3 jest puszka doskonala. Dawac tu liste zyczen, co mozna poprawic lub dorzucic (z sensem):
    Kto ma wpisywać? Użytkownicy czy teoretycy?

Domyślnie

Raczej uzytkownicy

Domyślnie

dalbym przycisk info jak w d700 i lv na osobny przycisk jak w d300s

do tego jakis joy do zmiany pkt af w trybie pionowym

do tego zakutalizowal software do tego na poziomie d3x (active d-lighting, opcje konfiguracji przyciskow custom)

zwiekszyl krycie klatki punktami af albo ich ilosc jak w cam3500dx czyli d300(s)

i to chyba tyle

Domyślnie

Likwidacja tego syfu występującego na matrycy. Nie wiem co to za dziadostwo, ale wydmuchiwanie jest mało skuteczne. Czyszczenie w ramach NPS pomogło na krótką metę.

Strona 4 z 23 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów