To ja wolalbym juz 9fps przy 14/16 bitach, powiekszony bufor, lepsze ulozenie punktow AF, ogolnie lepszy AF, wbudowane Wifi i GPS. Czy o czyms jeszcze zapomialem? Acha, no i cena tak ok. 5tys![]()
Szukaj
To ja wolalbym juz 9fps przy 14/16 bitach, powiekszony bufor, lepsze ulozenie punktow AF, ogolnie lepszy AF, wbudowane Wifi i GPS. Czy o czyms jeszcze zapomialem? Acha, no i cena tak ok. 5tys![]()
a moze frytki do tego ?![]()
Trzymak na frytki? Swietny pomysl! Tego jeszcze nikt nie ma.
Ale to w większości już jest. Przecież 9fps w 14 bitach z pełnym pomiarem światła i AF dla każdej klatki działa w D3 od początku. Bufor można powiększyć, jeśli tylko ktoś tego potrzebuje. Rozkład punktów AF to kwestia gustu, bo jest to puszka reporterska i mało kto zajmuje się super precyzyjnym kadrowaniem podczas robienia zdjęć. Nie bardzo wiem, czego jeszcze można chcieć od tego AF - co ma być tam lepsze? A reszta nie jest potrzebna każdemu, więc po co to na stałe pakować do puszki? No może tylko te świeże frytki kuszą.![]()
Jacek
No nie mowcie, ze D3 jest puszka doskonala. Dawac tu liste zyczen, co mozna poprawic lub dorzucic (z sensem):
Raczej uzytkownicy
dalbym przycisk info jak w d700 i lv na osobny przycisk jak w d300s
do tego jakis joy do zmiany pkt af w trybie pionowym
do tego zakutalizowal software do tego na poziomie d3x (active d-lighting, opcje konfiguracji przyciskow custom)
zwiekszyl krycie klatki punktami af albo ich ilosc jak w cam3500dx czyli d300(s)
i to chyba tyle![]()
Likwidacja tego syfu występującego na matrycy. Nie wiem co to za dziadostwo, ale wydmuchiwanie jest mało skuteczne. Czyszczenie w ramach NPS pomogło na krótką metę.
Skontaktuj się z nami